Vezi video cu ceremonia oficială a lui Florinel Coman la Al-Gharafa

Florinel Coman, în vârstă de 26 de ani, a fost oficial prezentat de Al-Gharafa din Qatar. Fostul jucător de la FCSB a fost transferat pentru 5,25 milioane de euro. La sosirea sa în Qatar, Coman a fost întâmpinat de oficialii clubului și a participat la o sesiune foto alături de șeici, marcând începutul unei noi etape în cariera sa.

Al-Gharafa a organizat o ceremonie specială pentru a-l prezenta pe noul lor jucător, inclusiv un videoclip publicat pe rețelele sociale în data de 8 iulie, prin care a fost anunțată oficial achiziția. În cadrul acestei prezentări, s-a dezvăluit că Florinel Coman va purta numărul 7, același număr pe care l-a avut și la FCSB.

”Oficial! Golgheterul Ligii din România, FLORINEL COMAN s-a înțeles cu Al-Gharafa pentru un contract de 3 ani, cu opțiunea de prelungire pe încă un an”, a comunicat clubul Al-Gharafa.

Coman va trebui să aștepte până pe 9 august pentru a debuta oficial, când noul sezon din Qatar va începe cu un meci în deplasare împotriva echipei Al-Khor. Primul meci pe teren propriu pentru Al-Gharafa este programat pe 22 august, împotriva lui Al-Rayyan.

Foto: captura video

SURSA