Un tânăr și-a abandonat ore bune BMW-ul în mijlocul unui drum din Timișoara. Circulația din zonă a fost dată peste cap

372 citiri

Un tânăr de 27 de ani și-a abandonat BMW-ul mai bine de patru ore pe o stradă din Timișoara, timp în care polițiștii au încercat să dea de el. Circulația din zonă a fost dată peste cap.

Incidentul s-a petrecut marți, 6 decembrie, pe strada Cloșca din Timișoara, pe sensul de mers spre centrul orașului, conform Tion.ro. Tânărul de 27 de ani circula în coloană, pe banda a doua, iar la un moment dat a coborât din mașină, a închis-o cu cheia și a plecat. Autoturismul, un BMW X3, a rămas efectiv pe mijlocul șoselei, iar circulația a fost dată complet peste cap.

Oamenii legii au reușit într-un final să ia legătura cu proprietarul care le-a spus că autoturismul s-a defectat și că a mers până acasă să ia cheia de rezervă. Au trecut însă patru ore până când, în jurul orei 23, tânărul de 27 de ani a luat mașina de pe mijlocul drumului. El a fost sancționat cu 1.305 lei pentru că a blocat unul dintre sensurile de deplasare.

„Un barbat, în vârstă de 27 de ani, a lăsat autoturismul staționat pe banda 2 de circulație, pe strada Cloșca din Timișoara, blocând sensul de deplasare, pe motiv ca autovehicul s-a defectat si a plecat acasa pentru a lua cheia de rezerva. Acesta a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 1305 lei”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru sursa citată.

SURSA