Acasă Știri Un tânăr drogat a furat mașina unui curier din Timișoara și a lovit un pieton și alte trei autoturisme
Un tânăr drogat a furat mașina unui curier din Timișoara și a lovit un pieton și alte trei autoturisme

Un tânăr drogat a furat mașina unui curier din Timișoara și a lovit un pieton și alte trei autoturisme

de Administrator

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat sub influența drogurilor, a furat mașina unui curier și a fugit cu ea, lovind un pieton și alte trei mașini, potrivit Digi24.

Polițiștii l-au oprit cu focuri de avertisment. FOTO Captură video Digi24

Bărbatul a profitat de faptul că angajatul firmei de curierat a intrat într-un restaurant din Timișoara să preia o comandă pe care urma să o livreze, lăsând mașina deschisă, și s-a urcat la volan.

A rănit un pieton

Un coleg al bărbatului l-a văzut că fuge cu mașina și a încercat să-l oprească, însă a fost acroșat de bărbatul de 30 de ani.

Victima a fost evaluată medical la locul accidentului și, potrivit medicilor, este într-o stare bună.

A lovit trei mașini parcate

Hoțul a continuat să gonească pe mai multe străduțe din zonă, lovind trei mașini parcate. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să-l oprească după ce au folosit focuri de avertisment.

Oamenii legii spun că bărbatul nu a fost violent. Individul a fost supus testului anti-drog din dotarea polițiștilor, iar rezultatul a fost pozitiv.

Polițiștii i-au făcut și un test de alcool, însă au constat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Bărbatul este din Timișoara și deține permis de conducere. Oamenii legii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, pentru confirmarea rezultatului drug testului. 

SURSA

Citește și ...

Lasă un comentariu