”Superman” a fost concediat! Care e motivul

0 citiri

Actorul Henry Cavill a postat, miercuri, un mesaj pe Instagram în care anunţă că nu va mai interpreta rolul lui Superman în următorul film al francizei.

Actorul în vârstă de 39 de ani explică în mesajul său că această decizie a fost luată în timpul unei întâlniri cu cineastul James Gunn şi producătorul de film Peter Safran, care au fost numiţi co-preşedinţi şi directori generali ai DC Studios în octombrie.

„Până la urmă, nu mă voi întoarce la rolul lui Superman. Decizia asta nu este cea mai uşoară, dar asta e viaţa”, precizează el pe Instagram. „Vremea să reîmbrac pelerina lui Superman a trecut pentru mine. A fost o călătorie distractivă cu voi toţi”.

Acest anunţ i-a surprins pe fanii supereroului cu atât mai mult cu cât Henry Cavill asigurase în octombrie că va reveni în curând în pielea celebrului justiţiar. Actorul a avut chiar şi o apariţie ca Superman într-o scenă post-generic la finalul „Black Adam”, filmul DC cu Dwayne Johnson.

Pe Twitter, James Gunn a vorbit şi despre următorul film „Superman”. Dacă regizorul nu a dat mai multe explicaţii cu privire la plecarea lui Henry Cavill, el a precizat totuşi că această nouă parte a francizei va spune începuturile poveştii lui Superman.

Henry Cavill l-a interpretat pe Superman din 2013 în filmele DC Comics. El a apărut pentru prima dată în rol în filmul „Man of Steel”, de Zack Snyder, apoi în „Batman v Superman: Dawn of Justice” şi în „Justice League”, tot în regia lui Zack Snyder.

În afară de „Superman”, actorul britanic a fost vedeta serialului fantastic de la Netflix „The Witcher”, adaptare după saga literară imaginată de scriitorul polonez Andrzej Sapkowski. Dar după trei sezoane, Henry Cavill va fi înlocuit de Liam Hemsworth.

SURSA