Starea de sănătate a lui Pele se înrăutățește. Familia a stat la căpătâiul său la spital

Rudele lui Pele s-au întâlnit sâmbătă, în ajunul Crăciunului, la căpătâiul fostului mare fotbalist brazilian, a cărui stare de sănătate s-a deteriorat recent.

Pele alături de fiica sa, în spital

Pele alături de fiica sa, în spital

Pele, în vârstă de 82 de ani, care suferă de cancer de colon descoperit în septembrie 2021, este internat la Sao Paulo de la sfârşitul lunii noiembrie.

Cancerul „progresează” şi Pele primeşte „un tratament mai intensiv” din cauza unei „insuficienţe renale şi cardiace”, a anunţat, miercuri, spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde el este internat.

După miezul nopţii în Brazilia, Kely Nascimento, una din fiicele lui Pele, a postat pe Instagram o fotografie în care apar actuala soţie a fostului fotbalist, Marcia Aoki, şi alţi membri ai familiei la spitalul Albert Einstein, dar fără el, scrie Agerpres. 

„Aproape toţi. Crăciun fericit. Recunoştinţă, dragoste, unire, familie. Esenţa Crăciunului. Vă mulţumim tuturor pentru toată dragostea şi lumina pe care ni le transmiteţi”, a scris Kely Nascimento lângă această fotografii.

Kely Nascimento a postat vineri seara pe Instagram o fotografie (foto sus) emoţionată în care îşi îmbrăţişează tatăl, imobilizat la pat, fotografie însoţită de mesajul „încă o noapte împreună”.

SURSA