Simona Halep i-a dat lovitura de grație lui Patrick Mouratoglou FOTO

93 citiri

Simona Halep i-a dat lovitura de grație lui Patrick Mouratoglou FOTO

Patrick Mouratoglou și Simona Halep FOTO facebook

Românca a depus apel la TAS, dar forul de la Lausanne a anunțat că nu poate preciza în acest moment când ar urma să dea un verdict final în această speță.

Simona Halep a renunțat definitiv la Patrick Mouratoglou. Fostul lider mondial se antrenează la o altă academie din străinătate

De asemenea, reprezentanții TAS au informat și că Simona Halep și reprezentanții ei au cerut ca decizia inițială, de suspendare pe patru ani, să fie ignorată, deci speța să fie practic judecată de la zero.

Până să reînceapă lupta în justiția sportivă, Halep a reînceput antrenamentele. Și nu oriunde, ci la o academie din străinătate, care nu este cea a lui Patrick Mouratoglu, unde s-a pregătit anul trecut până să fie depistată pozitiv și suspendată.

Simona este în Dubai și se pregătește la CF Tennis Academy, fondată de Clark Francis, fost jucător de tenis profesionist, care a fondat academia acum peste 20 de ani. Francis a fost prezent la antrenamentele Simonei Halep și a discutat cu aceasta, după ce românca a lovit mingea cu Adam Lawson, cel mai bine cotat antrenor al Academiei.

Înființată la Dubai în 1997, Academia de Tenis CF a devenit sinonimă cu tenisul în Emiratele Arabe Unite și s-a impus rapid ca fiind academia de tenis nr. 1 din regiune.

SURSA