Sepsi e din nou pe cai mari în Superliga. Ce-a făcut în deplasarea de la Voluntari

146 citiri

Sepsi a învins-o pe FC Voluntari

Echipa Sepsi OSK a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Este a doua victorie consecutivă pentru oaspeţi, după șase eșecuri la rând.

La Voluntari, Sepsi şi-a anunţat intenţiile ofensive încă din startul partidei, când Aganovic a rămas singur cu portarul gazdelor, Jesus Fernandez, dar acesta a blocat şutul, în minutul 4. Un minut mai târziu, Marius Ştefănescu a deschis scorul pentru oaspeţi.

Ilfovenii au marcat în minutul 56, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid după analiza VAR. Şi Sepsi a avut un gol anulat, la Roland Varga, tot pentru ofsaid, în minutul 72.

Oaspeţii şi-au mărit însă avantajul în minutul 76, când Marius Ştefănescu a reuşit dubla. S-a încheiat cu victoria lui Sepsi, 2-0, care este pe locul 8, cu 18 puncte. FC Voluntari are 13 puncte şi ocupă poziţia a 13-a.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, C. Paz, Armaş – Boboc, Raţă (M. Răduţ 80), Crepulja, D. Andrei (R. Popescu 88), Carnat (A. Niţă 88) – Nemec, Dumiter (D. Florea 65). ANTRENOR: Ilie Poenaru

SURSA