S-a lansat o noua platformă pentru antreprenorii români: Kit de Marketing Digital

”E în puterea noastră să facem marketingul accesibil pentru toți antreprenorii la început de drum.”

Platforma Kit de Marketing Digital, promisiunea unui angajament continuu pentru democratizarea marketingului în România.

Kit de Marketing Digital este o platformă unică în România în acest moment, care reunește în același loc template-uri de marketing și conținut media. Acesta oferă acces facil tuturor antreprenorilor la materiale gata-făcute de către specialiști în marketing și designeri grafici profesioniști.

”Antreprenor fericit în România? De ce să rămână un mit?” – Toni Mandin

”În toamna trecută, împreună cu Nicoleta Pantea, prietena și partenera mea în acest proiect, am lansat Kit de Marketing Digital pentru a oferi antreprenorilor români acces facil și foarte economic la materiale de marketing gata făcute.

Kiturile de Marketing și cele de Media reprezintă un mix de instrumente de marketing, sub forma unor template-uri, super simplu și ușor de folosit.

Am dat din casă, cum ar spune marketerii sau creatorii de conținut și am împărtășit secrete de marketing și de conținut, pe care le-am pregătit în așa manieră încât oricine să poată obține, rapid, materialele de marketing și conținut, pentru a-și lansa și vinde produsele online.

Am început să lucrăm la acest proiect încă din 2020 și a fost gândit ca o “baghetă magică” de marketing, care să ajute proprietarii de business-uri mici și pe cei la început de drum să economisească timp și bani pe materiale de marketing, de care au atât de multă nevoie”, declară Toni Mandin, CEO și co-fondator al platformei Kit de Marketing Digital.

Kiturile de media și cele de marketing digital sunt dedicate antreprenorilor, proprietarilor de afaceri mici, freelancerilor și creatorilor de conținut, care doresc să atragă mai mulți clienți și urmăritori în social media, fără efort și timp pierdut.

”Ne-am pus laolaltă anii de experiență, concluziile din zeci de campanii de publicitate derulate în online, interesul pentru trenduri și tactici inteligente în generare de vânzări pentru a crea kituri de marketing și kituri de conținut pentru social media. Sunt kituri valoroase, la prețuri prietenoase, extrem de accesibile pentru oricine, indiferent de resursele de bani, timp și cunoștințe de marketing disponibile”, completează Toni Mandin.

5 motive pentru a alege un kit de marketing sau unul de media

În acest moment pe www.kitdemarketingdigital.ro sunt disponibile 17 kituri de marketing și media, acoperind industrii variate, cum ar fi: Antreprenoriat, Stomatologie, Real Estate, Sport, Nutriție, Horeca, Beauty, Fashion, eCommerce, Auto, Electronice și Servicii de curățenie, însă până la finalul anului 2024 vor fi disponibile kituri care să acopere mai toate industriile active în România.

Fiecare dintre cele 17 kituri include sute de șabloane grafice și de conținut pentru promovare ca la carte, fără a fi nevoie de o armată de oameni și fără a aduce bani de acasă pentru afacere. În fiecare kit, specialiștii Kit de Marketing Digital au reunit cunoștințele departamentelor de marketing, vânzări, content, PPC și design grafic.

Prin alegerea kitului de marketing care se potrivește industriei, antreprenorii deblochează următoarele 5 beneficii în activitatea lor:

#1 Au un expert în digital marketing, disponibil 24/7, direct în cont

Antreprenorii beneficiază de resurse de marketing create de profesioniști, pe care le pot adapta cu ușurință în funcție de nevoile lor.

#2 Au propriul departament virtual de design grafic

Primesc materiale grafice realizate de specialiști, pe care le pot personaliza fără a mai căuta freelanceri, fără a plăti agenții, fără briefing și feedback interminabil.

#3 Marketing prietenos cu cele mai încărcate agende

Conținutul pentru social media, e-mail marketing și vânzare e gata de selectat și de personalizat în câteva minute cu detaliile produselor ori serviciilor oferite.

#4 Abonamentul unic, accesibil oricând

Antreprenorii pot obține conținut de marketing la un cost redus, plătit o dată, accesibil pe viață, oferindu-li-se acces la resurse de marketing de top.

#5 Marketing pe înțelesul tuturor

Echipa Kit de Marketing Digital și-a pus toți anii de expertiză, formările, cursurile și pasiunea pentru marketing și design în template-uri de marketing ușor și rapid de adaptat și folosit pentru promovarea afacerilor.

Experții de marketing dau din casă

Materialele incluse în kiturile de marketing și media ajută antreprenorii să inspire mai multă credibilitate și profesionalism și le facilitează accesul mai rapid și mai simplu către o bază de clienți calificați, pregătiți să cumpere.

În comunitatea creată prin abonarea la newsletter sunt împărtășite gratuit recomandări și noutăți de marketing, despre tendințe și strategii inteligente pentru a genera vânzărI.

”Kiturile și e-mailurile săptămânale gratuite, transmise în comunitate, reprezintă promisiunea noastră că marketingul poate fi și accesibil pentru toți antreprenorii talentați din țara asta, care merită să-și facă vocea auzită, iar produsele și serviciile cât mai vizibile.

Cu ajutorul social media, SEO și email marketing, afacerile pot să-și extindă aripile și să cucerească inimile clienților. E ca și cum marketingul digital nu doar reflectă trendurile – schimbările în comportamentul consumatorilor, dar și le setează. Așadar, în lumea businessului românesc de azi, dacă nu ești pe valul digital, pierzi din vedere o mulțime de oportunități grozave.”, concluzionează Toni Mandin, CEO și co-fondator al platformei Kit de Marketing Digital.

###

Despre Kit de Marketing Digital

Kit de Marketing Digital este o bibliotecă online de template-uri de marketing și conținut media profesional, care oferă acces facil tuturor antreprenorilor la materiale gata-făcute de către specialiști în marketing și designeri grafici profesioniști.

www.kitdemarketingdigital.ro

SURSA