Punct de lucru SMURD cu o ambulanţă şi trei paramedici, deschis la Domeniul Schiabil Şureanu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba împreună cu UPU – SMURD vor operaţionaliza începând de vineri, 31 decembrie şi până la sfârşitul sezonului de schi (în funcţie de condiţiile meteo şi afluxul de turişti), un nou punct de lucru SMURD, deschis temporar la Domeniul schiabil Şureanu – Munţii Sebeşului.

 

Potrivit ISU Alba, la faţa locului va fi dislocată o ambulanţă SMURD cu trei paramedici care vor acţiona în cooperare cu echipajele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba sau Salvamont Alba prezente în zonă.

 

„Cazuistica ultimilor ani precum şi zecile de pacienţi care au beneficiat de prim ajutor medical prompt ne-a demonstrat necesitatea înfiinţării acestui Punctul de Lucru SMURD. Mulţumim pentru sprijnul logistic acordat de către Consiliul Judeţean Alba şi Instituţia Prefectului”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

SURSA


Warning: Undefined variable $post in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117