Prezentare grandioasă pentru Neymar la arabi. Brazilianul a venit accidentat VIDEO

70 citiri

Neymar a fost prezentat, sâmbătă, în faţa a mii de fani extaziaţi la clubul Al-Hilal din Arabia Saudită, unde atacantul brazilian a decis să-şi continue cariera, la fel ca alte vedete ale fotbalului mondial.

Rachete de semnalizare, lasere şi focuri de artificii au luminat cerul de deasupra Riadului în momentul în care „Ney”, îmbrăcat în echipamentul albastru al noului său club, a intrat pe terenul stadionului King Fahd International Stadium din capitala saudită, cu o capacitate de 68.000 de locuri.

Neymar, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, după şase sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, unde a câştigat cinci titluri de campion al Franţei.

Zâmbitor, el a salutat mulţimea în timp ce cuvintele „Neymar este albastru” erau afişate deasupra stadionului de un sistem de drone. Alte două recrutări recente, brazilianul Malcom şi portarul internaţional marocan Yassine Bounou, şi-au făcut, de asemenea, apariţia pe stadionul Al-Hilal FC.

Transferat de la PSG pentru aproximativ o sută de milioane de euro, inclusiv bonusuri, numărul 10 brazilian se alătură unei galaxii de vedete ale fotbalului mondial pe care regatul a reuşit să le atragă în ultimele luni în Saudi Pro League.

Neymar a negociat un salariu anual de 100 de milioane de euro, potrivit unei surse apropiate de această afacere. După prezentarea sa, el a urmărit din tribune meciul de campionat al clubului său împotriva lui Al-Fayha.

Neymar are o accidentare minoră şi nu va putea debuta, joi, cu Al-Raed, a anunţat antrenorul Jorge Jesus, la câteva ore după prezentarea cu fast a jucătorului.

„Neymar poate face orice la noi. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, nu am nicio îndoială, atunci când este apt de joc. El a sosit cu o accidentare minoră şi nu se va putea antrena deocamdată cu echipa. Nu ştiu când va fi suficient de apt pentru a juca”, a spus Jorge Jesus, citat de OGlobo.

După prezentarea sa, numărul 10 brazilian a urmărit din tribune meciul de campionat al noului său club. Starul brazilian a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal după şase sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, unde a câştigat cinci titluri de campion al Franţei.

SURSA