”O catastrofă” Cu cine va juca echipa dinamovistă pentru a rămâne în prima ligă

0 citiri

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a declarat, vineri seară, după meciul cu UTA Arad, scor 1-1, că sezonul 2021/2022 a fost “o catastrofă” pentru Dinamo.

„Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj şi eu cred că această echipă ar fi putut juca mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca şi club, are o mulţime de probleme. Aici avem o muţime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj şi să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebaţi conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme”, a afirmat Uhrin, potrivit digisport.ro.

Formaţia Dinamo a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, în ultima etapă a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

La baraj, cel mai probabil, Dinamo o va întâlni pe U Cluj, ocupanta locului trei din Liga a doua. Va fi un meci între două galerii înfrățite, iar suporterii sunt dezamăgiți că una dintre ele va juca la anul în prima ligă, iar alta va cădea sau va rămâne în eșalonul secund.

Dacă U Cluj reușește cumva să urce pe locul doi după ultima etapă (să bată la Chiajna, iar Hermanstadt să fie învinsă acasă de Steaua), atunci Dinamo ar juca împotriva sibienilor.

SURSA