„Nu va sta nimeni să mă strivească”

0 citiri

Fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu a avut, înainte de condamnarea definitivă la 10 ani și opt luni de închisoare, o ultimă apariție la postul de televiziune Antena 3.

Întrebat dacă se gândește să fugă din țară în perspectiva unei condamnări, Sorin Oprescu a răspuns: „Am găsit că este moral să stau şi să-mi dovedesc eu nevinovăția. Nu să stau eu să-mi fac justiţie la televizor, să mă duc să mă plâng, să mă transform într-o victimă şi aşa mai departe.

Nu am măsuri preventive. Nu am decât a mă apăra că până la urmă după o viaţă întreagă nu va sta nimeni să mă strivească. Că va încerca şi încearcă ca să-mi strivească demnitatea au făcut-o”.

Întrebat insistent dacă exclude plecarea sa din țară, Oprescu a răspuns: „Am plecat de 40 de ori de acum din ţară şi m-am întors şi nu am lipsit de la nicio şedinţă de judecată.

Am fost prezent acolo asumându-mi atât prezența cât şi dorinţa de a explica pentru ca să repună totuși adevărul în drepturile sale istorice”, spunea Sorin Oprescu în interviul de la Antena 3.

SURSA


Warning: Undefined variable $post in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117