407 citiri

Mulți internauți au considerat nepotrivit dansul tinerei FOTO Facebook/Primăria Valea Călugărească

La Valea Călugărească a avut loc, în perioada 30 septembrie-1 octombrie, ”Sărbătoarea vinului”.

Ajuns la cea de-a XX-a ediție, evenimentul este unul dintre cele mai mari din Prahova, potrivit prahovaeconomica.eu. Alături de producătorii locali, la ”Sărbătoarea vinului” au fost invitați și numeroși artiști.

Un moment coregrafic le-a atras însă atenția celor prezenți și internauților, care au postat comentarii ironice. Protagonista a fost o tânără îmbrăcată sumar care a vrut să impresioneze cu un dans lasciv.

Postarea primăriei a adunat sute de comentarii amuzante sau critice.

”Speranța României!!! Felicitări coregrafei pentru încurajare!”

”Uite așa se acrește vinul și nu știm de ce, ăsta e moment de festival….. erotic. Copila nu are nicio vină, de vină sunt cei care au hotărât ca e un moment pentru așa ceva”.

”Legenda spune ca după acest dans a început ploaia”

”Poate așa se face vinul”

”Sigur gustase din vinul nou”, sunt câteva dintre comentarii.

Mesajul primarului

Primarul din Valea Călugărească le-a mulțumit celor care au fost prezenți la eveniment și a promis că anul viitor ”vor fi și mai buni”.

”Mulțumim din suflet tuturor celor care au făcut eforturi pentru reușita celei de-a XX-a ediție a Sărbătorii vinului de la Valea Călugărească. Mulțumim publicului numeros care ne-a onorat cu prezența în aceste două zile speciale pentru comunitatea noastră. Mă înclin în fața dumneavoastră și mă angajez ca anul viitor să fim și mai buni.

Doamne ajută tuturor!

Cu dragoste și respect,

Primar Ioana Neagu”, a transmis edilul pe pagina de Facebook a primăriei.

Eveniment Quarterly Report

SURSA