Acasă Știri Jaf la un magazin Altex, filmat de un trecător. Autorul: un bărbat mascat cu cagulă și înarmat cu o rangă VIDEO
Jaf la un magazin Altex, filmat de un trecător. Autorul: un bărbat mascat cu cagulă și înarmat cu o rangă VIDEO

Jaf la un magazin Altex, filmat de un trecător. Autorul: un bărbat mascat cu cagulă și înarmat cu o rangă VIDEO

de Administrator

Un bărbat mascat cu cagulă a dat o spargere, în noaptea de miercuri spre joi, la un magazin de produse electrocasnice din Alba Iulia. Momentul jafului a fost surprins și filmat de un trecător.

Bărbatul mascat a spart o ușă laterală FOTO alba24.ro

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în urma unui apel la 112 polițiștii s-au deplasat la fața locului, la magazinul Altex de pe strada Moților din Alba Iulia. Jaful a avut loc în jurul orei 02.30.

Din primele informații obținute de polițiști, un bărbat, a spart o ușă laterală de sticlă a magazinului și a intrat în incinta spațiului comercial. Acesta ar fi furat mai multe obiecte expuse spre vânzare, respectiv căști audio. Prejudiciul nu a fost, încă, estimat.

Bărbatul care a spart magazinul s-a făcut nevăzut la scurt timp după ce a dat lovitura. Oamenii legii au demarat cercetări pentru identificarea acestuia.

Magazinul respectiv a mai fost „spart” și în trecut. Un jaf ”ca-n filme” a avut loc în urmă cu 5 ani, în iulie 2018. Hoţii au furat atunci produse în valoare de 30.000 de euro.

Mascați cu cagule au furat, în doar 2 minute, produse electronice între care laptopuri şi telefoane, posibil şi aparate de fotografiat. Au existat patru hoţi şi complici la infracţiunile comise. Unul ar fi stat de „şase”, iar alţi trei ar fi „operat” rapid spargerea, astfel încât, până la sosirea firmei care se ocupă de securitatea magazinului, aceştia au plecat. Autorii nu au fost descoperiți.

Recent, un bărbat care a intrat în magazinul respectiv într-un mod asemănător, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Acesta a spart un geam lateral cu un baros, a intrat în magazin și a început să spargă vitrinele în care se aflau telefoane

Ulterior, a vândut telefoanele, dar polițiștii au luat urma acestora și au ajuns în cele din urmă la autor. Prin fapta comisă a fost cauzat un prejudiciu în cuantum total de 20.439 lei, din care suma de 10.439 lei reprezintă valoarea telefoanelor sustrase, iar suma de 10.000 lei reprezintă valoarea geamului spart.

SURSA

Citește și ...

Lasă un comentariu