Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, cu o fată lovită de tramvai în Timișoara VIDEO

28 citiri

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, cu o fată lovită de tramvai în Timișoara VIDEO

O camera de supraveghere a surpirins momentul impactului

O fată de 12 ani a fost lovită de un tramvai în Timișoara, incidentul fiind surprins de o cameră de supraveghere. Adolescenta se grăbea să traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului, ceea ce a dus la coliziunea cu tramvaiul. Deși impactul nu a fost puternic și fata nu a suferit răni fizice, ea a avut un atac de panică.

Polițiștii au constatat că vina pentru acest incident îi aparține fetei, care a traversat în fugă pe culoarea roșie a semaforului. Incidentul a avut loc în cartierul Dâmbovița din Timișoara, în timp ce copila se îndrepta spre casă după școală.

IPJ Timiș a comunicat că un bărbat de 51 de ani conducea tramvaiul pe bulevardul Dâmbovița și a acroșat fata la intersecția cu strada Transilvania. Fata nu a suferit vătămări și nu a fost transportată la spital. Șoferul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal din oficiu pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, având în vedere că victima este minoră.

SURSA