Hotel Unirea Iași – vezi oferta de Crăciun!

Sub titlul ”Descoperă Magia Crăciunului la Hotel Unirea Iași – Destinația Perfectă în Inima Moldovei!”, Hotel Unirea din Iași oferă ocazia de a petrece Crăciunul într-o locație deosebită, într-un oraș deosebit.

Hotel Unirea a scris pe Facebook:

„Dacă căutați o experiență autentică de Crăciun într-un cadru elegant și confortabil, Hotel Unirea Iași este alegerea perfectă. Situat în centrul pitoresc al orașului Iași, hotelul nostru vă oferă toate facilitățile pentru a vă bucura de sărbători într-un mod special.

Avantaje Pachet:

 Locație excelentă – Hotel Unirea se află în inima orașului Iași, la câțiva pași de cele mai importante atracții și obiective turistice.

 Tratamente SPA – Răsfățați-vă cu tratamente de înaltă calitate în centrul nostru SPA, care include piscină interioară, saună, jacuzzi și multe altele.

🍽️ Room Service – Savurați preparate delicioase în confortul camerei dvs. cu serviciul nostru de room service disponibil 24/7.

 Curățătorie Proprie – Asigurăm curățenie impecabilă pentru a vă asigura că vă simțiți ca acasă.

 Transfer de la/către Aeroportul Iași sau Gară – Facem tot posibilul pentru a vă asigura că ajungeți la hotelul nostru în siguranță și confort.

Rezervă pachetul nostru special de Crăciun și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor într-un loc deosebit. Experimentați ospitalitatea noastră autentică și creați amintiri de neuitat cu cei dragi.”

📞 Rezervări: 0733.580.155 / 0736.657.562 / comercial@hotelunirea.ro

Sursa foto: Hotel Unirea

SURSA