Familia artistei Gabi Lunca este în doliu. Fiica cântăreței este în stare de șoc

Familia artistei Gabi Luncă trece prin momente grele după pierderea unei persoane foarte dragi. Rebeca Onoriu, fiica cântăreței, este profund afectată de această tragedie și a oferit declarații tulburătoare despre durerea pe care o resimte.

Pierderea neașteptată a unei figuri materne

Rebeca Onoriu a povestit că persoana pe care a pierdut-o recent a fost ca o a doua mamă pentru ea. Aceasta a fost alături de familia Luncă de mulți ani, având grijă de copii și nepoți. Incidentul a avut loc într-un mod tragic și neașteptat: în timp ce cobora din pat, femeia s-a împiedicat de un cearșaf, căzând și rupându-și șoldul. Deși a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru protezare, complicațiile apărute ulterior, sub forma unei embolii pulmonare, au dus la decesul ei.

Declarațiile emoționante ale Rebecăi Onoriu

Rebeca Onoriu a declarat că este profund afectată de pierderea suferită. Ea a subliniat importanța acestei persoane în viața ei, descriind-o ca fiind un sprijin necondiționat pentru familia lor. Rebeca a împărtășit durerea și șocul resimțit, menționând că nu își poate reveni din această tragedie. Declarațiile ei sunt pline de emoție și durere, reflectând golul lăsat în urma acestei pierderi.

Chiar dacă pentru unele persoane poate părea extravaganta să ai o femeia în casă, pentru noi, Rodi a fost parte din familie. A venit la noi în urmă cu 34 de ani și aici a rămas. A îngrijit și crescut patru generații. Tata și mama, noi cei patru copii, nepoții și strănepoții. Era mama care m-a crescut și pot spune că nu m-am gândit niciodată cum va fi momentul despărțirii. Greu tare!

Ceva în noi s-a rupt și nu știu cum, și când se va umple golul din inimile noastre. Și-a lăsat familia și a format o familie cu noi. Ne-a iubit și ne-a făcut să ne simțim iubiți. Astăzi ne-am despărțit de cea care ne-a crescut. Mamă, bunică, prietenă buna, Rodi„, a declarat Rebeca Onoriu pentru Spynews.ro

Impactul asupra familiei și comunității

Moartea neașteptată a acestei persoane dragi a avut un impact profund asupra întregii familii Luncă, dar și asupra comunității din jur. Gabi Luncă, fiind o personalitate îndrăgită și respectată în lumea muzicii, a avut numeroși admiratori care și-au exprimat condoleanțele și sprijinul pentru familia ei în aceste momente dificile.

SURSA