Acasă Știri Exploziile de la stația GPL din Crevedia, de la o țigară aprinsă de un muncitor care transfera carburant din cisternă
Exploziile de la stația GPL din Crevedia, de la o țigară aprinsă de un muncitor care transfera carburant din cisternă

Exploziile de la stația GPL din Crevedia, de la o țigară aprinsă de un muncitor care transfera carburant din cisternă

de Administrator

361 citiri

Mai multe explozii au avut loc, sâmbătă seară, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa FOTO Captură

Dezastrul de la Crevedia ar fi pornit de la o țigară aprinsă de un muncitor în timp ce transfera carburant dintr-o cisternă, potrivit raportului preliminar citat de observatornews.ro.

Trei explozii puternice au zguduit localitatea Crevedia din Dâmbovița sâmbătă seara. Stația GPL din localitate, care funcționa ilegal, ar fi fost aruncată în aer de o ţigară aprinsă, potrivit raportului preliminar. În momentul exploziei, în interiorul staţiei se aflau mai multe cisterne.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că în urma exploziilor de la staţia GPL au fost 58 de răniţi, majoritatea cadre MAI. Un om a murit de spaimă în momentul în care cisternele din staţia GPL au sărit în aer. Soţia lui, cu arsuri peste 95 la sută din suprafaţa corpului, a murit duminică, la spital.

Patru răniţi, cu arsuri grave pe suprafeţe mari ale corpului, au plecat deja peste hotare, urmează şi alţii. Cea de-a doua deflagraţie a fost cea mai puternică.

Ancheta a fost preluată de Parchetul General.

SURSA

Citește și ...

Lasă un comentariu