Dumitru Dragomir, previziuni interesante pentru ceea ce urmează în fotbal EXCLUSIV

1243 citiri

Dumitru Dragomir s-a retras din fotbal și face predicții pentru 2023.

Cunoscut ca „Oracolul de la Bălcești”, fostul șef de la LPF a făcut o scurtă analiză a fotbalului românesc pentru Ziare.com.

Mitică Dragomir este de părere că naționala de fotbal nu se va califica în viitorul apropiat la un turneu final.

„Va câștiga titlul ca întotdeauna Dan Petrescu. Pentru că știe meserie și știe să-și ia măsuri. Ne vom califica la EURO poate peste 10-12 ani daca se îndreaptă lucrurile și intervine politicul să facă ceva pentru sport, daca nu, nu…Vă dați seama dacă cel mai bun fotbalist al României joacă în China…

Normal ar trebui să câștige PSG Champions League. E grupare serioasă. Qatarezii sunt oamenii serioși, i-am cunoscut la Madrid.

Octavian Popescu poate fi următorul transfer al României pe bani mulți sau cei patru portari (Popa de la Voluntari, cei doi de la FCSB (Târnovanu și Vlad) și cel de la Rapid (Horațiu Moldovan)”, a spus Dragomir pentru Ziare.com.

Fostul șef de la LPF s-a retras din fotbal dar mai are tangențe cu sportul rege.

„La 18 ani, nepotul meu joacă la echipa a doua de la Voluntari. Aș dori să termine facultatea că e student în anul 1. Să stea lângă mine să învețe imobiliare. Nu va trăi din fotbal”, a mai spus Mitică Dragomir pentru Ziare.com

SURSA