Dolj: Pompierii intervin la un incendiu în localitatea Drăgoteşti, care a izbucnit la mai multe case. Trei oameni au fost răniţi

UPDATE 17.27 Incendiul izbucnit duminică în localitatea Drăgoteşti a afectat 26 de proprietăţi – livezi, garduri, vegetaţie uscată -, precum şi şapte case – trei arse complet şi patru parţial, informează ISU Dolj.

Suprafaţa fiecărei case este de circa 30 mp.

Conform sursei citate, sunt trei victime – două intoxicate cu fum (una transportată la spital, una a refuzat) şi o persoană cu luxaţie, dusă la spital.

***

Potrivit ISU Dolj, mai multe autospeciale intervin pe raza ĺocalităţii Drăgoteşti, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la şase case.

 

La faţa locului acţionează Detasamentul 2 de Pompieri Craiova şi Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova. Au fost suplimentare forţele cu pompieri doljeni , dar şi cu pompieri de la ISU Olt, ceruţi pentru a sprijini forţele de ordine. 

 

ISU anunţă că la incendiu se deplasează şi grupa  operativă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

SURSA