Deţinut executat în Texas pentru uciderea unui agent imobiliar: care au fost ultimele sale cuvinte

Kosoul Chanthakoummane, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat pentru uciderea lui Sarah Walker, în vârstă de 40 de ani, care a fost bătută şi înjunghiată într-o casă în 2006.  

 

În ciuda faptului că ADN-ul său a fost găsit sub unghiile victimei şi a dovezilor care îl leagă de locul crimei, Chanthakoummane şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia. 

 

„Pentru familia doamnei Walker, sper ca moartea mea să vă aducă pace”, a spus el în ultimele sale cuvinte, potrivit autorităţilor texane. 

 

Kosoul Chanthakoummane a încercat de mai multe ori să facă apel la condamnarea sa, susţinând că dovezile care îl leagă de crime nu erau ştiinţifice, dar o curte de apel a decis că acestea erau suficiente pentru ca execuţia să aibă loc.  

 

Texas, statul conservator din sudul ţării care execută cei mai mulţi deţinuţi din SUA, a executat trei deţinuţi în 2021 şi alte trei execuţii sunt planificate pentru 2022, potrivit site-ului Departamentului de Justiţie Penală din Texas. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

SURSA