”De ce ți-e teamă? De ce fluieri?”

248 citiri

Antrenorul echipei UTA Arad, Ilie Poenaru, a fost nemulţumit, sâmbătă seară, de prestaţia arbitrului Iulian Călin şi crede că Rapid a câştigat nemeritat meciul cu echipa sa

”Din păcate ei au o ocazie şi marchează, noi avem câteva ocazii şi nu am reuşit să marcăm. Este un rezultat nedrept, nu meritau să câştige, pentru că noi am dominat meciul, ne-am creat ocazii.

Din păcate azi a mai fost implicat cineva, care spunea că nu se va implica. De ce a dat cartonaş galben-roşu la o ţinere reciprocă? Ne-a lăsat în zece într-un moment bun al nostru, când noi dominam. De aceea spun, dacă vrei să creşti fotbalul românesc, lasă jucătorii să joace, nu mai fragmenta la orice fază. De aceea eu spun că arbitrul are partea lui de vină, a influenţat rezultatul. VAR-ul nu rezolvă nimic. Sunt greşeli care nu sunt normale”, a declarat Ilie Poenaru.

”De ce ți-e teamă? De ce fluieri? De cine ți-e teamă? Că pierzi jocul din mână? Oricum l-ai pierdut. Din minutul 60 nu am mai jucat. Statistic, am ajuns să jucăm câte 30-35 de minute la meci. În restul, numai fragmentări, greșeli peste greșeli.

Sunt supărat. Dacă jignesc, îmi cer scuze. Dacă greșesc, îmi cer scuze, dar eu așa văd. Acum, la cald, sunt foarte dezamăgit, supărat, fiindcă puteam să scot mai mult din acest meci”, a completat tehnicianul.

Echipa Rapid Bucureşti a învins cu 1-0 echipa UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă, şi a trecut pe primul loc în clasament

SURSA