Dănuț Lupu, acuzat de un fost coleg de echipă că i-a furat casetofonul de la mașină: ”E cleptoman”

314 citiri

Dănuț Lupu, acuzat de un fost coleg de echipă că i-a furat casetofonul de la mașină: "E cleptoman"

Dănuț Lupu a fost condamnat la inchisoare FOTO DigiSport

Fostul dinamovist Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și 10 zile de închisoare, după ce a fost prins în repetate rânduri conducând fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice.

Condamnat în prima instanță la o pedeapsă de șapte luni și 10 zile, Dănuț Lupu a făcut apel la Curtea de Apel București, dar nu a avut succes, astfel Lupu va fi nevoit să execute pedeapsa la penitenciarul Rahova.

Personaj controversat, Dănuț Lupu a mai avut probleme cu legea, dar și alte incidente care nu au ajuns la Poliție.

Un fost coleg de echipă cu Lupu, Sorin Răducanu, care a candidat la un moment dat la președenția FRF, susține că Dănuț i-a furat casetofonul de la mașină înainte de 1990.

“Dănuț Lupu, ca orice om de pe pământul ăsta, are niște slăbiciuni. Cea mai mare slăbiciune a lui este reprezentată de o boală. Se numește cleptomanie. Undeva prin 1987 eram vizavi de discoteca Pui de Urs la Olimp. Eram la camping și acolo era șef un fost poloist de la Dinamo, un prieten de-ai mei, Liviu Chiriță. Acest prieten chema balerinele de la barul internațional, era greu atunci să faci asta. Erau petreceri atunci. Ce crezi că face Dănuț al nostru? Eu beam, cântam acolo, eram în vacanță.

Am aruncat cheile pe masă și ce face Lupu. Ia cheile de la mașină și se duce să-mi fure casetofonul. Nu avea multă lume pe vremea aia casetofon cu șină. Să mă dea în judecată! După aia îmi spune Liviu Chiriță să o iau pe fata aia de la barul internațional. Eu când porneam motorul automat pornea și casetofonul, dar acum n-a mai pornit. M-am uitat și nu mai era casetofonul. M-am dus direct la masă și l-am luat pe ăsta și i-am zis să-mi dea casetofonul imediat. Știi ce mi-a zis: «bă, ești prost, a fost o glumă, am vrut să văd cum reacționezi». Mi-a dat casetofonul înapoi. Dar dacă eu nu știam cine mi l-a luat, era la revedere casetofonul”, a declarat Sorin Răducanu pentru ProSport.

Eveniment Quarterly Report

SURSA