Cum sfida poliția Tudor Duma, zis Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu. Se filma în timpul perchezițiilor și în duba poliției VIDEO

128 citiri

”Maru”, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, este arestat preventiv FOTO captură video

Tudor Duma, zis Maru, dealerul lui Vlad Pascu, apare în clipuri postate pe TikTok chiar de la descinderea Poliției.

Clipurile au fost postate pe internet de susținătorii acestuia, care cer ca el să fie eliberat, potrivit Digi24. În filmulețe, el îi sfidează pe polițiști chiar în timpul în care aceștia erau în locuință și le spărgeau petrecerea.

Maru a fost reținut joi noapte, după audieri maraton la DIICOT București, în cadrul operațiunii Hidra. Ulterior a fost arestat preventiv, măsură contestată de acesta.

El a mai fost anchetat de DIICOT pentru deținere de droguri în vederea consumului. Cu doar câteva ore înainte de a fi săltat de mascați și dus la audieri, Maru se filmase în timp ce dădea o spargere în farmacia spitalului Floreasca din Capitală, încercând să găsească, spunea el, droguri.

@tudorr.m4ru #fypシ #bucuresti #floreasca #jaf #jaf #m4ru #tudorduma #antena1 #protv @PRO TV ♬ sunet original – Maru >>

Deși este un client vechi al procurorilor antimafia, Maru a fost cercetat în libertate pentru deținere de droguri. În plus, tânărul se pare că are un comportament violent, de altfel specific consumatorilor de stupefiante. Judecătoria Sectorului 2 a emis în octombrie 2022 un ordin de protecție pentru tatăl lui Tudor Duma. Tânărul nu avea voie să se apropie la 200 de metri de casa tatălui.

Eveniment Quarterly Report

SURSA