Cum au fost surprinși Mbappe și Hakimi înainte de startul partidei Franța – Maroc. Imaginile au strâns peste 2.4 milioane de vizualizări

Întâlnirea celor doi colegi de la PSG care au fost adversari miercuri seară în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, Mbappe și Hakimi, a devenit virală în doar câteva ore.

Mbappe și Hakimi Captură Foto Twitter

Mbappe și Hakimi Captură Foto Twitter

Cei doi jucători care evoluează pentru PSG în Franța, sunt buni prieteni și și-au trimis de mai multe ori mesaje pe rețelele de socializare de-a lungul acestui turneu mondial la care au concurat pentru naționalele lor. A venit timpul ca în semifinale să se întâlnească, de această dată ca adversari. 

Imaginile cu cei doi pe culoarul dinspre vestiare, chiar înainte de startul meciului, au devenit virale. Mbappe și Hakimi s-au salutat în stilul lor propriu, s-au îmbrățișat și au discutat timp de câteva secunde. Pe teren, însă, au uitat de prietenie și au fost protagoniștii unor dueluri aprige, potrivit Digisport. 

Imaginile au strâns peste 2.4 milioane de vizualizări în primele ore de la postarea pe rețelele de socializare. 

Mbappe a ieșit câștigător din duelul cu Hakimi, împreună cu naționala sa Franța, care a învins Marocul cu scorul de 2-0. Franța va întâlni Argentina în marea finală, de duminică.

SURSA