”Critică UE după ce ne-a vândut la toată lumea 10 ani”

91 citiri

Fostul premier Victor Ponta a reacționat sâmbătă, 9 aprilie, după ce fostul președinte Traian Băsescu a comentat decizia instanței în dosarul ”Gala Bute”.

După ce Băsescu a declarat că judecătorii ÎCCJ au dat prioritate dreptului UE, nu Constituției României, Ponta amintește tot ce a făcut fostul președinte în cei zece ani de mandat.

”Băsescu acum critică Uniunea Europeană – “lupta anticorupție” și aplicarea în România a “Statului de drept” După ce ne-a vândut la toată lumea timp de 10 ani / după ce a construit Sistemul “anticorupție” că să-l bage la închisoare pe Adrian Năstase și să le facă dosare la toți adversarii / după ce a fost destituit prin vot la Referendum de 7,4 milioane de români și repus în funcție de străinii pe care acum îi critică / după ce se bătea cu cărămidă în piept că el apară “Statul de Drept” de atacurile pesediștilor / după ce a prigonit toți oamenii de afaceri români că să facă loc multinaționalelor / după ce a patronat vânzarea companiilor românești/ după ce ne-a dat în 2010 pe mâna FMI / după ce ieșea la ora 18 “că cucu” să ceară demisia imediată pentru oricine era doar acuzat de procurorii lui / după ce a blocat 6 luni numirea unor noi șefi la Parchete “că nu se poate fără Kovesi” / după ce a ieșit în 2014 și a cerut tuturor “băsiștilor” să voteze cu Iohannis că să scape țară de PSD! Sau poate cel care a făcut toate acele lucruri era “Dottore” Petrov – turnătorul? Și acum, în sfârșit, vorbește Băsescu!”, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier i-a atacat și pe votanții fostului președinte.

”De la Băsescu nu am avut niciodată nicio așteptare – dar de la cei care l-au votat de două ori ar prinde bine un pic de jenă!”, a conchis fostul premier.

SURSA