Patriarhul Daniel nu este imun la plăceri lumești și un anumit sortiment de cafea arabică este slăbiciunea liderului bisericii ortodoxe române.  

FOTO: Biserica Ortodoxă Română

Patriarhul Daniel dar și alți ierarhi aleg să bea cafea bună și nu la îndemâna oricui, o licoare ce are un gust intens și mult mai plăcut a dezvăluit „magicianul cafelei” cum este denumit Gheorghe Florescu. Acesta este cunoscut în branșă încă de pe timpul lui Ceaușescu și a servit și preparat cafea de-a lungul vieții pentru săraci și boieri, activiști de partid și domni, milionari sau coate goale  

„Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a spus Gheorghe Florescu, în cadrul episodului XVII al sezonului II al podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu.   

Cafeaua băută de patriarhul Daniel este una de selecție, iar prețul său nu este accesibil oricui. 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

SURSA