Azil de bătrâni clandestin în București. Patronii, acuzați că și-au continuat afacerea, deși pe hârtie centrul era închis

103 citiri

Azilul clandestin este în Sectorul 3 al Capitalei FOTO captură video Digi24

Poliţiştii şi reprezentanţii altor instituţii fac verificări duminică, 30 iulie, la un centru de vârstnici din Bucureşti care ar funcţiona clandestin.

„În cursul zilei de astăzi, în urma unei sesizări a reprezentanţilor mass-media (Digi24), prin care au transmis că un centru de bătrâni funcţionează, deşi activitatea ar fi fost oprită temporar, în urma unui control, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în domeniu, s-au deplasat la la faţa locului. Poliţiştii, precum şi reprezentanţii celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au demarat verificările pentru clarificarea aspectelor”, a transmis Poliţia Capitalei, într-o informare de presă.

Digi 24 a relatat despre un azil de bătrâni clandestin găsit în Sectorul 3 din Capitală.

Pe hârtie, centrul era închis de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), dar în realitate bătrânii au rămas în camere, iar patronii şi-au continuat afacerea, a mai precizat sursa citată.

Managerul centrului a refuzat că comenteze aspectele de la centrul pentru vârstnici din Sectorul 3, mai precizează sursa menţionată.

SURSA