Americanii o numesc pe Simona Halep trișoare. ”Refuză pur și simplu să accepte rezultatul”

404 citiri

Americanii o numesc pe Simona Halep trișoare. "Refuză pur și simplu să accepte rezultatul"

Simona Halep DigiSport.ro

Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj și va încerca să obțină o reducere a pedepsei la TAS, unde a făcut apel.

Procedura la care apelează Simona nu e deloc pe placul americanilor, care ridică o opinie ce cu siguranță va fi analizată pe viitor.

„Care este sensul unui program riguros antidoping, oricum, dacă atât de mulți oameni refuză pur și simplu să accepte rezultatul? Aceasta nu este o problemă strict legată de Simona Halep.

Acesta este un subiect recurent atunci când dopajul aduce căderea unui sportiv din grații. Șocul și dezamăgirea pot fi copleșitoare. Criticile aduse procesului care duce la o suspendare pot părea, de asemenea, valide, în urma unui proces de apel care foarte des se finalizează cu o sentință mai redusă.

Acest lucru poate face ca soluționarea cazurilor de dopaj să nu mai semene cu pedepsirea trișorilor, ci mai degrabă cu o negociere în instanță pentru a reduce o amendă de viteză la o infracțiune mai mică.

Reducerea sentințelor face ca soluționarea cazurilor de dopaj să nu mai semene cu pedepsirea trișorilor, ci mai degrabă cu o negociere în instanță pentru a reduce o amendă de viteză la o infracțiune mai mică”, este concluzia trasă de jurnaliștii americani de la Tennis.com.

Eveniment Quarterly Report

SURSA