Accident masiv cu 46 de mașini în SUA. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața

59 citiri

Cel puțin patru persoane au murit, iar altele au fost rănite, în urma unui carambol cu cel puțin 46 de autovehicule ca urmare a „ciclonului bombă”, notează Business Insider.

Poliția a declarat vineri noaptea că au fost înregistrate patru victime și că autostrada din Ohio a fost închisă pe ambele sensuri. Cel puțin 46 de vehicule au fost implicate în accident, potrivit sursei citate.

Autoritățile din Ohio au avertizat cetățenii cu privire la persistența condițiilor meteo, sfâtuindu-i să nu plece la drum.

„Vă rugăm să fiți extrem de precauți, deoarece există condiții de ninsoare în mare parte din Ohio. Dacă este posibil, șoferii sunt încurajați să rămână departe de șosele”, a spus poliția

Cel puţin 38 de persoane au murit din cauza vremii extreme din ultimele zile din Statele Unite ale Americii şi Canada, informează bbc.com.

Potrivit oficialilor, 34 de persoane au decedat în SUA, ceea mai afectată zonă fiind ca a oraşului Buffalo.

În Canada au murit patru oameni, după ce un autobuz s-a răsturnat din cauza drumului îngheţat în apropierea oraşului Merritt.

Furtuna a provocat haos în ultimele zile, însă după întreruperi de curent iniţiale, alimentarea cu curent electric a fost restabilită treptat. Duminică după-amiază, din totalul iniţial de 1,7 milioanee de gospodării, mai erau fără curent 200.000.

Au fost anulate miii de zboruri.

SURSA