Zodia vedetă a zilei! Află cine se va distra de minune în acest weekend. Ei sunt nativii pe care petrecerile îi vor duce la sapă de lemnZiua de sâmbătă, 20 august 2022 aduce momente de bucurie pentru nativi. Este un moment al relaxării și al împlinirii, iar cei care nu au avut curaj până acum, prind aripi și încearcă lucruri noi, ieșite din tipare.

Este o zi numai bună pentru discuții cu prietenii, în vederea pregătirii unei excursii sau a unui grătar. Aveți nevoie doar de imaginație, iar până seara s-ar putea să ajungeți la malul mării. Săpați de inhibiții și mai ales de clipele în care v-a fost rușine să spuneți ceea ce gândiți.

Sunteți gata să luați taurul de coarne și să încercați lucruri noi. Faceți treburi pe care nu le-ați mai făcut niciodată și vă dedicați unor activități pe care nu le planificaserăți.
Spontaneitatea este cel de-al doilea nume al nativilor astăzi.

Sigur că odată cu atâta distracție vin și cheltuielile. Este o zi a risipei, a achizițiilor nejustificate și a cumpărăturilor pe care mai bine nu le mai făceați. Fiți foarte atenți la bani, căci s-ar putea să se epuizeze într-o secundă.

Horoscop zodia vedetă a zilei: Gemeni

Nativii Gemeni sunt zodii vocale, pline de viață și de energie! Hotărâți și gata de acțiune, aceștia știu foarte bine cum să pună problema ca lucrurile să

se întoarcă în favoarea lor. Au nevoie de atenție din partea celor din jur în mod constant, iar dacă nu o primesc pot deveni geloși.

Foarte rar se întâmplă ca o persoană să se plictisească lângă un nativ Gemeni. Inventivi și extrem de veseli, vor știi întotdeauna ce subiecte să aducă în discuție și cum să facă să vă simțiți centrul universului lor. Au parte de înțelegere de la cei din jur și îi cuceresc imediat.

Vorbele frumoase și laudele nu sunt străine de nativii Gemeni. Știu exact cum să facă un compliment, tocmai ca să vă facă să vă simțiți în centrul atenției. La rândul lor, au nevoie de înțelegere și apreciere, iar atunci când nu le primesc devin retrași și se închid în sine.

Odată ce le-ați cucerit inima, este greu să vă mai dezlipiți de ei și și mai greu să rezistați farmecului pe care îl emană în jur. Nu încercați să îi dezamăgiți, pentru că odată ce au fost răniți, atitudinea lor se poate schimba în totalitate, iar din cel mai bun prieten, un nativ Gemeni, se poate transforma în cel mai mare dușman.

Vedete născute în zodia Gemeni

Teo Trandafir este una dintre vedetele din România născute sub semnul Gemenilor. Vedeta de televiziune nu mai are nevoie de nicio prezentare! Teo se bucură de o carieră impresionantă în televiziune, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare de pe micul ecran.

Artista Cristina Spătar s-a născut în zodia Gemeni, la data de 17 iulie 1972. Regina R&B a cunoscut succesul în industria muzicală cu piese celebre precum „Fără egal”, alături de Tatae sau „Totul pe o carte”, împreună cu Grasu XXL.

Prezentatoarea TV Oana Cuzino s-a născut și ea sub semnul Gemenilor, mai exact la 20 iunie 1971. Tot Gemeni sunt și artistele Andreea Bănică și Loredana Groza.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa articolului