Horoscop. Cristina Demetrescu anunță o perioadă imprevizibilă pentru foarte multe zodii. Unele riscă să se confrunte cu probleme financiare, în timp ce altele au parte de schimbări majore.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru prima jumătate a lunii noiembrie. Eclipsa totală de Lună în zodia Taurului îi va afecta masiv pe acești nativi.

Vin două săptămâni intense, care pot aduce probleme financiare. De asemenea, nativii acestei zodii riscă să aibă parte și de schimbări neașteptate în viața lor, așa că trebuie să știe cum să reacționeze.

”Urmează cele două săptămâni în care va culmina o eclipsă totală de Lună în zodia Taurului, care aduce foarte mult imprevizibil. Taurul are legătură cu banii, oamenii trebuie să se repoziționeze și să ne adaptăm la schimbări, pentru că degeaba ne revoltăm. Universul mai răstoarnă lucrurile. Ne confruntăm cu o altă repoziționare a energiilor”, a dezvăluit astrologul la PRO TV.

Zodia care își controlează emoțiile cu greu

Cât despre nativii din zodia Gemeni, aici există un Marte Retrograd, care ar putea da naștere unor situații nu tocmai plăcute. Nici Scorpionii nu vor avea parte de o perioadă prea bună.

Cei născuți sub acest semn zodiacal și-ar putea da seama că sentimentele vor fi mult prea copleșitoarea pentru ei, avertizează Cristina Demetrescu.

”Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii, nu foarte puternică, dar este enervant ce face ea acolo. Dezinformează, ne bagă în tot felul de ezitări. Trebuie să ne bazăm pe fler și să ne dăm seama care e direcția bună. Nu sunt indicate operațiile care nu sunt urgente.

Planetele personale sunt în Scorpion, Soarele, Mercur, Venus. Este un teritoriu foarte obscur. Nu ne putem controla emoțiile. Sentimentele devin copleșitoare.

Jupiter se întoarce în Pești. El finalizează pandemia, termină niște lucruri care ne-au supărat. Ne ajută să ne vindecăm. Între 22 noiembrie și 20 decembrie, pot să spun că este epoca minunilor”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Sursa articolului