Zodia care va facea cei mai importanți pași din viața ei zilele acestea. Atenție mare la semne! Previziuni complete. HOROSCOP 25 aprilie – 1 mai cu Maria Sârbu

HOROSCOP 25 aprilie – 1 Mai. A început Săptămâna Luminată. Hristos a înviat, iar energia bună se simte în aer mai mult ca oricând. Urmează o perioadă cu noroc pentru zodii și vești bune. Dar sunt și nativi care se vor confrunta cu probleme serioase și trebuie să fie extrem de precauți.

Astrologul Maria Sârbu a realizat un HOROSCOP special pentru această perioadă importantă, cu previziuni complete pentru fiecare zodie în parte și pentru fiecare zi a săptămânii. Toate detaliile le puteți urmări în clipul de mai jos, eventual mergând cu cursorul exact la zodia care vă interesează.

HOROSCOP 25 aprilie – 1 mai pentru 4 zodii, pe scurt, cu Maria Sârbu

Berbec
Mulți bani pentru tine odată cu eclipsa și tot ceea ce ea va schimba. Ideea de bază este să schimbi viteza la care funcționezi. Nu este momentul lui ”pe repede înainte” și nici cu toate motoarele la turație maximă. Trebuie să profiți de pașii pe care îi faci și trebuie să înveți o altă cadență și un alt ritm, cel al pământului, la care trebuie să te adaptezi!

Taur
Zodia care va face pașii cei mai mari și cei mai importanți din viața ei, este zodia ta! Toate realizările sunt ale tale. Ești la momentul trezirii și iluminării, atât în pașii mici și pragmatici, cât și în marile valuri ale prezenței tale pe pământ. Nimic nu pare să îți stea în cale, decât propriul tău ego, dacă îl lași!

Gemeni
Sănătatea poate fi o problemă subliniată de eclipsă, mai ales pentru acei Gemeni care nu se cunosc suficient și care au nevoie să rămână puțin cu ei înșiși, să se descopere, să lupte pentru sine. Dar vor fi și aspecte foarte benefice pentru cei care se cunosc atât la nivel profund cât și de suprafață, cu toate formele și cu tot fondul personalității lor. Mari realizări în secret și planuri financiare care vor lua naștere pentru voi.

Rac
Obiectivele sunt mărețe, atât de valoroase încât să vă rupă din trecut și să vă dea poftă să trăiți la prezent și pentru viitor. O eclipsă benefică și un strat se pregătește pentru voi! Vreți, sau veți vrea, o viață mai bună și altfel de împliri! Să fie cu Doamne ajută!

Sursa articolului