Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la,,Casa Iubirii” a rămas fără cuvinte

Andreea Mantea este printre cele m

Mesajul care a lăsat-o pe Andreea Mantea fără cuvinte

Prezentatoarea de la ,,Casa iubirii” a publicat niște fotografii realizate în cadrul emisiunii. M

Bruneta se bucură de o mare popularitate pe rețelele de socializare, unde a strâns o mulțime de fani care o urmăresc și o apreciază. Astfel, Andreea Mantea îi ține constant la curent pe oamenii din mediul online, împărtășind cu ei diferite momente.

Duminică, 17 septembrie, vedeta a postat niște fotografii de pe platoul emisiunii pe care o prezintă. Aceasta a vrut să le arate tuturor rochia elegantă, cu care a ieșit din tipare.

Andreea a purtat o rochie lungă, tip sirenă, de culoare roșie. Modelul ținutei i-a scos în evidență talia de viespe.

Bineînțeles că acest detaliu a fost remarcat imediat de către fanii ei, care și-au arătat aprecierile, dar și curiozitatea vizavi de secretul din spatele siluetei prezentatoarei. 

,,Mi-nu-na-tă! Vom fi alături de voi(…) și de mâine, cu siguranță! Să

Vreau urgent secretul frumuseții dumneavoastră!/ O dulceață de frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea Andreei Mantea, de pe pagina ei personală de Instagram.

Secretul șocant al Andreei Mantea

Însă, ceea ce puțini știu este că secretul corpului de invidiat nu este unul tocmBruneta suferă de o afecțiune din cauza căreia nu poate acumula kilograme în plus. Boala cu care se confruntă nu poate fi vindecată, ci doar ținută sub control prin tratament medicamentos. 

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”,  a mărturisit Andreea Mantea.

Totodată, prezentatoarea a mărturisit că are și unele alergii care nu-i permit decât să guste anumite tipuri de alimente.

,,Pe lângă asta, m

Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct.”,  a adăugat vedeta.

 

Sursa articolului