Mihaela Bilic, aniversare în Italia! Vedeta Pro Tv își va sărbători ziua de naștere în străinătate, așa cum își dorește!

Mihaela Bilic, aniversare în Italia! Medicul se pregătește plece în vacanță, astfel ca finalul de vacanță în Italia, un tort cu căpșune și un labrador își dorește anul acesta, de ziua ei, după cum ne-a declarat în interviul de în Italia cu ocazia împlinirii a celor 53 de ani

Mihaela, în curând îți vei sărbători ziua de naștere. La mulți ani! Ce planuri

Aș fi vrut să fiu pe malul mării, dar o să fiu pe malul unui lac. Aș fi vrut să fiu în Franța, dar o să fiu în Italia. Mă încurcă rău Festivalul de Film de la Cannes, care în fiecare an se ține de ziua mea. Deci… adio, Coasta de Azur! Mă sărbătoresc la Lacul Como. O să fiu pe o barcă și o să am parte distracție și mult prosecco!

Dacă tot suntem la capitolul zi de naștere, care este tortul preferat pentru a sărbători o astfel de aniversare? J

Încă din copilărie, de ziua mea, mama făcea tort cu spumă de căpșuni. Am păstrat acest obicei cu sfințenie, îmi aduce aminte de vremuri în care știam să ne bucurăm m

„Vreau să fie un băiețel de culoare bej, cu labe grăsane”

Ce îți dorești să primești anul acesta de ziua ta?

Îmi doresc din tot sufletul un pui de labrador vesel și mâncăcios. Vreau să fie un băiețel de culoare bej, cu labe grăsane. M-am și pregătit: parchetul din casă e alb și tapițeria de la mașină bej, ca să nu se vadă părul de labrador!

Care a fost cel m

În vremea pandemiei am avut parte de o surpriză fantastică. Pentru că împlineam 50 de ani și eram ținuți în izolare, prietenii mei din Sibiu au cărat mulți bușteni pe o pajiște și au scris cu ei mesajul „La mulți ani! Te iubim!”. Au filmat totul cu o dronă, au pus ca fundal sonor melodia „Unstoppable” de la Pink și mi-au trimis video pe WhatsApp. Râdeam și plângeam de emoție, a fost ceva de neuitat! E postat pe canalul meu de YouTube, unde puteți să-l vedeți.

Deși împlinești frumoasa vârstă de 53 de ani, putem spune cu toată sinceritatea că arăți ca la 30! Care este secretul tău?

Aveți dreptate, Mihaela Bilic: „De când eram mică mi-am dorit să fiu doctoriță!”

Pe lângă silueta ideală, te lauzi și cu o piele de adolescentă și păr strălucitor. Spune-ne, te rog, câteva sfaturi de frumusețe pe care le urmezi cu sfințenie.

Nici

Dacă nu

Fără nicio îndoială mi-ar plăcea să construiesc case și să le amenajez, aș fi și arhitect, și designer, dar și lucrător pe șantier. Mă fascinează construcțiile. Sunt foarte bună la vederea în spațiu și la geometrie.

H

De când eram mică mi-am dorit să fiu doctoriță! Culmea e că părinții mei s-au opus, se intra foarte greu la medicină pe vremea aceea. Profesorul meu din școala generală a fost cel m

În copilărie, mergea la furat porumb: „Făceam un foc de lemne ca să coacem cei 6-8 știuleți pe care îi furasem din lan”

Pentru că se apropie data de 1 iunie, în care sărbătorim Ziua Copilului, am vrea să ne împărtășești cea m

Nu exista distracție m

Sursa foto: Pro Tv

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……Sursa articolului