Vlăduța Lupău, de urgență la spital! Și-a anulat concertele de sărbători

Vlăduța Lupău, de urgență la spital! Vlăduța Lupău a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Artista a anunțat că și-a anulat și concertele de sărbători.

Vlăduța Lupău a avut nevoie de intervenția medicilor, pentru că nu s-a simțit bine în ultima perioadă. Artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare de la spital. Se poate observa că are branulă și poartă pijamale, dovadă că este deja internată.

Vlăduța Lupău, de urgență la spital!

De data aceasta, starea de sănătate i-a creat mari probleme, astfel că Vlăduța Lupău a fost nevoită să-și anuleze în spectacol de la Chișinău, fiind internată în spital, la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

Artista le-a transmis fanilor că va veni la următorul eveniment pe care îl are programat, dar acum, problemele de sănătate nu o lasă. Vlăduța Lupău s-a mai confruntat și în trecut cu astfel de momente neplăcute, fiind nevoie de vizite la spital.

Vlăduța Lupău este una dintre cele iubite artiste de muzică populară din România. Fiică de medic veterinar și de inginer zootehnist, artista a decis că muzica îi este chemare încă de la vârsta pe 4 ani.

Urmându-și părinții, pe lângă cariera muzicală, Vlăduța este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a povestit Vlăduța Lupău despre perioada facultății într-un interviu acordat în urmă cu aproximativ 4 ani site-ului cluju.ro.

Ce nu știai despre Vlăduța Lupău

Discretă cu viața personală, nu mulți știu care este numele complet al frumoasei artiste. Cântăreața se numește în buletin Lupău Vlăduța Maria, fiind extrem de mândră de numele sfânt pe care îl poartă.

Așa cum puțini probabil știați care este numele adevărat al frumoasei artistei, cred că la fel de puțini cunosc faptul că Vlăduța Lupău are un tatuaj sub glezna piciorului drept pe care l-a făcut în urmă cu 2-3 ani. Mesajul care este înscripționat pe pielea vedetei este „Totul trece”, notează Spynews.Sursa articolului