Acasă Monden Viviana Sposub a dat cărțile pe față! Ce relație are cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin
Viviana Sposub a dat cărțile pe față! Ce relație are cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

Viviana Sposub a dat cărțile pe față! Ce relație are cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

de Administrator

Viviana Sposub (26 de ani) a răbufnit în cadrul unui interviu recent! După despărțirea de George Burcea (35 de ani), numele său a fost legat de mai mulți bărbați din show-biz, lucru care nu a fost deloc pe placul brunetei. Însă, cel mai tare a deranjat-o asocierea cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Fosta prezentatoare de la Kana D a făcut lumină și a explicat care este, de fapt relația dintre ei. 

Viviana Sposub și Tuncay Ozturk au fost surprinși de mai multe ori împreună în ultimele săptămâni. Bruneta a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de fostul soț al Andreei Marin. Dar și filmări din cabinetul acestuia. Iar de aici până la tot felul de speculații nu a mai fost decât un singur pas.

Viviana Sposub, despre relația cu Tuncay Ozturk

După despărțirea de George Burcea, Viviana Sposub a fost asaltată cu multe mesaje din partea fanilor care au vrut să afle ce se întâmplă în viața ei. Cu atât mai mult în momentele în care bruneta era cuplată cu nume cunoscute din lumina reflectoarelor.

În urmă cu doar câteva săptămâni, fosta vedetă de la Kanal D s-a afișat alături de un cântăreț cunoscut la nivel mondial, Saint Levant. Iar internauții au speculat imediat că aceasta trăiește o nouă poveste de dragoste. Ulterior s-a vorbit de o împăcare cu actorul George Burcea.

Viviana Sposub și George Burcea

Recent, Viviana Sposub nu s-a mai putut abține în momentul în care a aflat că a fost „cuplată” cu Tuncay Ozturk. Astfel a vrut să clarifice întreaga situație.

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea. Așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică. Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid.

E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez. Fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit’.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă”, a declarat Viviana Sposub pe pagina sa de Instagram.

 

Sursă foto: Instagram

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu