Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil de 10 ani. Secretul tenismenului a fost deconspirat

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Victor Cornea are un copil, însă până acum nu s-a ştiut acest lucru. Informaţia a fost confirmată de iubitul Andreei Bălan în cadrul unui interviu recent. Luca are 10 ani şi se pare că a cunoscut-o deja pe celabra artistă, dar şi pe fetiţele ei.

După mai multe relaţii care nu au avut un final fericit, Andreea Bălan şi-a găsit liniştea în braţele lui Victor Cornea. Despre actualul ei iubit, blondina a avut mereu numai cuvinte de laudă. Spune că acesta este singurul bărbat care a înțeles-o vreodată şi că alături de el a învăţat să iubească din nou. Nici măcar diferenţa de vârstă dintre ei nu îi împiedică să îşi trăiască dragostea!

Andreea Bălan și Victor Cornea

Secretul tenismenului a fost deconspirat

Potrivit informaţiilor publicate de CANCAN.RO Victor Cornea este tăticul unui băieţel de 10 ani, despre care însă nu a vorbit niciodată până acum. Cu toate acestea, în momentul în care a fost întrebat, sportivul a fost foarte deschis şi a vorbit cu sinceritate despre ce se întâmplă în viaţa lui.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a povestit Victor Cornea.

Andreea Bălan l-a cunoscut pe fiul lui Victor Cornea!

Mai mult, Andreea Bălan l-a cunoscut deja pe Luca, ba chiar, acesta a fost prezent la ziua fetiţelor sale, semn că şi ele l-au întâlnit.

“Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”.

 

Sursă foto: social media/ CANCAN.RO

Sursa