Val de accident în Ajunul Crăciunului! Zeci de persoane rănite pe șoselele din România

De Ajunul Crăciunului mai multe accidente rutiere grave s-au produs pe șoselele din România.

Șase persoane au fost rănite pe Valea Oltului, un copil în vârstă de un an şi alţi doi de 4 ani au fost răniţi pe DN 2, în localitatea Sascu și alte opt în Vâlcea.

Val de accident în Ajunul Crăciunului

Un grav accident s-a produs pe Valea Oltului, în care au fost implicate patru maşini, s-a soldat cu rănirea a şapte persoane, dintre care şase au avut nevoie de spitalizare.

Un copil în vârstă de un an şi alţi doi de 4 ani au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 2, în localitatea Sascut, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

Un alt accident s-a produs în Vâlcea, opt persoane au fost rănite pe DN7, în localitatea Câineni, din județul Vâlcea. În incident au fost implicate trei mașini.

Drept urmare, traficul a fost blocat în totalitate.

”Polițiștii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că ar fi avut loc o coliziune între 3 auto, pe DN 7, Câineni, în urma căreia a rezultat rănirea ușoară a 8 persoane. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat total”, a

transmis IPJ Vâlcea.

Trei pietoni spulberați de o masină, în Suceava

Trei pietoni, printre care şi un minor, au ajuns la spital după ce au fost acroşate de un autovehicul pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

ISU Suceava a precizat că toate cele trei victime, conştiente şi cooperante, au fost transportate la spital.

 

Sursa articolului