Vacanța în Bali, mai ieftină ca în România! Cât a plătit o tânără să se cazeze pe insula de vis?Deși vara e pe terminate, în continuare turiștii pleacă la mare, în vacanțe, bucurându-se de timpul frumos care a mai rămas, până încep să cadă frunzele.

Cât costă o cazare în Bali?

O tânără a fost cazată de curând în Bali, unde a plătit pe cazare un preț la care nu te-ai fi așteptat. Fiind o zonă de lux, o insulă de vis și prețul ar trebui să fie pe măsură, însă mai mult ai plăti în România, la un hotel sau pensiune, plus șezlong și alte cheltuieli. Tânăra a postat pe TikTok că a plătit 23 de euro, adică în jur de 115 lei pe noapte, într-un resort din Bali. 

Aceasta a primit doar comentarii de laudă pentru idee și pentru faptul că locația era excelentă.

Cazarea era mai mult decât plăcută și existau toate facilitățile. Astfel, dacă facem un calcul rapid, în România, prețurile de pe litoral au crescut drastic, iar în afară te relaxezi de cinci stele, fără să plătești milioane.

@elizanastaca #bali #calator #calatorim #vacanta #resort #hotel #baliisland #turist #calatoresteieftin #calatorii #calatorestespontan #calatorie ♬ Kaala chasma samel gurung viral trending song- समेल गुरुङ्ग

Cele mai periculoase locuri de scăldat de pe litoralul românesc

Există anumite porțiuni pe litoralul românesc unde scăldatul trebuie evitat, deoarece puterea curenților și adâncimea apei este mai mare decât în alte porțiuni ale plajelor. Multe dintre tragediile care au loc pe litoralul românesc se întâmplă deaorece turiștii nu cunosc cu exactitate zonele periculoase ale Mării Negre.

Aceste zone sunt pline de curenți puternici, unde riscă înecul până și cei mai experimentați salvamari. Iată care sunt cele mai periculoase porțiuni de pe plajele românești! 

Una dintre zonele periculoase se află în Mangalia, mai exact între digul de nord și cel sudic. Această porțiune este plină de curenți puternici, mai ales în această perioadă, iar salvamarii recomandă turiștilor să nu încerce să înoate aici.

O altă zonă extrem de periculoasă de pe litoralul românesc se află în stațiunea Olimp. Porțiunea despre care este vorba se numește Aplin-Devos, iar salvamarii spun că locul este riscant până și pentru cei mai experimentați înotători. Alte astfel de zone periculoase, unde riscul de înec este mare, se mai găsesc în Eforie, sau în Costinești. La fel și în Mamaia și Constanța, unde pericolul este mai ales în zona digurilor, spun salvamarii.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa articolului