„Ușa mea va fi deschisă mereu!”

Roxana Blagu își face viața cum știe mai frumoasă. Este o mămică implicată și fericită pentru băiețelul ei de 3 ani, Sasha, și petrece cât de mult timp poate cu el. Dar asta nu înseamnă că a uitat-o pe fiica ei, Oana, care are deja 15 ani dar încă nu vrea să își vadă mama așa că fosta artistă trăiește cu această durere în suflet. Roxana Blagu ne-a povestit emoționată și aproape cu lacrimi în ochi pentru Ciao.ro că speră că la un moment dat să se întâmple o minune!

Am văzut că ai fost plecată în vacanță cu fetele, cu prietenele!

Da, un weekend am fost plecată cu fetele pe Valea Doftanei!

Roxana Blagu nu și-a pierdut încă speranța!

Obișnuiești să mai faci și astfel de escpade după vacanțele cu famlia, mai mergi și cu prietenele sau doar cu soțul?

Să știi că vara aceasta am încercat să fac! E a doua experiență de plecat în weekend cu fetele și cred că trebuie să ne  mai acordăm și nouă timp. Încerc să le mobilizez!

Cum stai cu trezitul dimineața? Tu îl duci pe Sasha la grădiniță?

Da. Eu mă trezesc în fiecare zi, la 6-6.30 dimineața, fără ceas, sunt matinală de mică.

Ai timp și pentru băiat, pentru familie, și pentru business. Cum reușești să le combini?

Încerc să le combin cum pot în fiecare zi dar eu zic că le combin bine. Am noroc că lucrez destul de aproape de casă și că în caz de ceva sunt și colo și colo. Și el știe să ajungă  la mine dacă vrea, știe să mă sune, ne descurcăm. Este destul de înțelegător la 3 ani și 3 luni și încerc să îmi împart  timpul astfel încât Sasha să aibă atenția noastră. Dacă merg cu fetele sau am un eveniment seara, am grijă ca Andrei să fie acasă. Adică unul dintre noi trebuie neapărat să fie acasă, ne împărțim.

Suferă după fiica ei de 15 ani

Aveți și ajutoare?

Da, avem o bonă internă și este mereu cu Sasha și cu noi. Nu o luăm în vacanțe  pentru că preferăm să ne petrecem noi timp exclusiv cu el  dar ne-am făcut încă de la nașterea băiatului acest program, în cazul în care lipsește unul dintre noi, să fie celălalt. Rar se întâmplă când mergem la o nuntă să mergem împreună, atunci ori îl luăm cu noi, ori îl lăsăm cu bona.

Care este ritualul tău de beauty? Este ceva ce nu îți lipsește din rutina  zilnică? Îți mai dorești să faci ceva pentru tine din punct de vedere estetic?

Eu zic că îmi fac tot ce îmi doresc dar țin foarte mult la rutina mea de skincare dimineața  și seara, demachiere, creme. Asta am învățat-o după 35 de ani. Până la 35 de ani  nu mi-am acordat așa mare atenție pentru că am  fost o norocoasă și n-am avut probleme cu tenul, din punctul ăsta de vedere am stat liniștită. După 35 de ani când am văzut că încep să apară semnele de îmbătrânire, încerc să mă mențin. Eu îmi fac de toate, și injectări, sunt deschisă, fiecare face cum consideră.

Și eu am tendința uneori de a exagera. Cred că atunci când vedem că apar atât de multe lucruri noi și putem să ne îmbunătățim lookul sau imaginea avem tendința uneori să facem mai mult decât trebuie. Până când vezi o dată cum e, după care, te mai uiți la poze și ți se pare că a exagerat și spui că data viitoare n-o să mai faci atât de mult.

„Ușa mea va fi deschisă mereu!”

Ți-e dor de muzică?

Nu! Nu m-am considerat niciodată o mare cântăreață  și niciuna dintre noi. Eram adolescente și cred că pentru perioada respectivă a fost OK. Mai departe  nu, lăsăm loc celor talentați.

Fetița ta a împlinit 15 ani, tu postezi  despre ea și este emoționant. Situația dintre voi două este la fel, nu? Nu vorbiți! Ai încercat să îi trimiți un cadou?

Am încercat de-a lungul anilor, din păcate nu le-a primit. La un moment dat încetezi când vezi că tot insiști  și simți că îi faci cumva mai mult rău decât bine, pentru că ea nu înțelege ce vreau eu să fac, înțelege ceea ce a fost învățată  și i se spune.

Crezi că ar fi geloasă că tu îl ai acum pe Sasha și îi acorzi lui atenție?

Nu cred că este geloasă pentru că au trecut atât de mulți ani încât nu cred că ea cunoaște sentimentul acela de a avea o mamă. Ne despart 10 ani în care  cred că pentru ea sunt o străină și poate un dușman, pentru că asta a fost învățată de mică.

Dar o să renunți vreodată să o cauți?

Nu! Asta este și motivul pentru care am acceptat să vorbesc și în interviuri și în emisiuni despre acest subiect pentru că îmi doresc ca ea să audă că în orice situație eu voi fi alături de ea necondiționat. Chit că este sau nu lângă mine, ușa mea va fi deschisă mereu și eu cred că  în momentul în care mă va căuta sau se va întâmpla ca noi  două să ne apropiem este cu adevărat o minune. Adică sper să ajungă asta la ea!

Sursa