„Urmează să o detubeze”. Oana Roman, anunț de ultimă oră despre starea Mioarei Roman

Mioara Roman, mama Oanei Roman, are de mAcum, Oana Roman a m

Se pare că, din spusele vedetei, situația este încă sensibilă iar Mioara Roman urmează să fie detubată. În ciuda necazurilor care s-au năpustit asupra Oanei Roman, vedeta continuă să își facă treburile și obligațiile zilnice și vorbește cu optimism despre ce face în afară de a merge la spital la mama ei.

„Îmi scrieți foarte mulți. Între timp am fost la mama la spital cu sora mea și, fiind la terapie intensivă, doar una dintre noi a putut s-o vadă respectiv Catinca, s-a dus astăzi și a stat cu ea.

Situația este încă destul de sensibilă, urmează să o detubeze să vedem ce se întâmplă, după care am luat-o pe Iza, m-am întors înapoi în oraș pentru că i-am cumpărat un costum pentru petrecerea de Halloween”, a declarat, pe Instagram, Oana Roman. 

Cum a decurs operația Mioarei Roman

Deși mama ei este bolnavă, Oana Roman încearcă să-și păstreze optimismul și cu bine să primească rugăciunile de la urmăritorii ei din mediul online.

„Dragii mei, mama a ieșit din operație, este la terapie intensivă. Urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, va putea respira singură.

Un pas greu a trecut, deja. Toată energia voastră a fost absolut înălțătoare și cred că a ajutat foarte mult și sunt profund recunoscătoare. Vă mulțumesc din suflet. Ați fost, astăzi, o parte importantă din puterea și din energia pe care am primit-o și eu, și mama”, a declarat, acum o zi, Oana Roman.

 

Sursa articolului