Unde și când va fi înmormântată Natașa Raab. România își ia ADIO de la marea actriță

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Vestea morții Natașei Raab a căzut ca un trăsnet! Actrița s-a stins din viață luni, 23 octombrie 2023, după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Apropiații și colegii de breaslă nu-și pot reveni încă din șoc, dar acum se pregătesc de înmormântare.

S-a retras de pe micile ecrane și a trecut, în ultimii ani, prin momente grele după ce soțul ei s-a stins din viață. Medicul Val Guțul avea 66 de ani și suferea de o boală cumplită. Soțul actriței avea cancer la vezică, iar organismul său a cedat, în cele din urmă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani, până când moartea i-a despărțit.

După pierderea suferită, actrița a fost din nou încercată de soartă. Natașa Raab suferea de Parkinson. După ce a aflat verdictul medicilor, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor. Boala, însă, a evoluat rapid și nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Luni, 23 octombrie 2023, Natașa Raab s-a stins din viață.

Ceremonia de înmormântare va avea loc pe 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, iar cei ce își doresc să își ia rămas bun de la actriță sau să îi aducă un ultim omagiu, o pot face atunci.

Natașa Raab va fi înmormântată pe 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova (sursa FOTO: Facebook)

Natașa Raab a avut cancer uterin

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea „Coanei Chiva” din reclama televizată la nişte produse lactate. E toată numai un zâmbet, aşa cum o ştim din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame la produse lactate, “prea bune, prea ca la ţară”, unde interpretează rolul Coanei Chiva. Însă în spatele zâmbetului, Nataşa Raab, cândva un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu, a ascuns o dramă greu de suportat. Actrița a avut cancer uterin.

”Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab.

SURSA FOTO: Social Media

Sursa