Unde a plecat Florin Dumitrescu după Chefi la cuțite! Și-a schimbat look-ul pentru noua locație

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Chef Florin Dumitrescu a câștigat sezonul cu numărul 12 de la Chefi la cuțite, difuzat pe 18 octombrie, la Antena 1. Janni Alexandridis a fost cel care a luat farfuria cu premiul de 30.000 de euro.

Florin Dumitrescu s-a bucurat de câștigarea marelui premiu Chefi la cuțite. Chef-ul nu mai câștigase de câteva sezoane, chiar el a declarat la finalul emisiunii. „Nu am mai câștigat de când erau fetele mici. La fiecare final de sezon repetam în oglindă ce reacție o să am, atunci când voi câștiga”, a spus chef-ul la Antena 1.

Unde a plecat Florin Dumitrescu după Chefi la cuțite!

După ce emisiunea a luat sfârșit, Florin Dumitrescu a postat o poză cu Janni Alexandridis pe rețelele de socializare. Nu, nu este o fotografie din emisiune, ci una din Grecia. Se pare că, celebrul chef a plecat acasă la Janni în Thessaloniki.

Mai mult, Florin Dumitrescu și-a schimbat și look-ul! Chef-ul și-a dat barba jos, având acum o înfățișare mai tinerească și mai ales de vacanță. Fostul jurat Chefi la cuțite și Janni zâmbesc la cameră, semn că se bucură de timp petrecut împreună pe meleaguri elene.

Comunicatul de presă de la Antena 1 de zilele trecute a luat toți fanii emisiunii Chefi la cuțite prin surprindere. În el se arăta cum că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au dat demisia de la cârma cooking show-ului.

Vestea că cei trei chefi iubiți de români pleacă de la Antena 1 a făcut vâlvă în mediul online. În comunicatul de presă de la Intact Media scrie că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pleacă pe fondul oboselii. S-au vehiculat multe nume de chefi care ar veni în locul celor trei, însă nimic nu este concret până în momentul de față. Se crede chiar că emisiunea Chefi la cuțite nu se va mai face.

Mona Segall s-a dat de gol

Mai mult, acest lucru este întărit de spusele producătoarei, Mona Segall, care a dat un interviu în urmă cu ceva timp lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim. Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că… pe modelul Românii au Talent.

Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează. Și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență”, a spus Mona Segall. Citește tot articolul aici.

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12! A fost și în alte show-uri de cooking.

Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. De mic, povestește el, s-a îndrăgostit de bucătărie, iar talentul l-a moștenit de la mama și de la bunica sa. ”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc. Citește tot articolul aici.

Mona Segall aruncă bomba! Producătoarea de la Antena 1 nu mai vrea să facă America Express. Decizia a fost luată după ultima experiență avută pe continentul american.

Mona Segall dorește să renunțe definitiv la America Express. Proaspăt întoarsă cu echipa de la ultimele filmări, producătoarea TV s-a convins că nu dorește să se mai întoarcă în Columbia și Argentina. Se pare că, experiența din sezonul ce va urma în această toamnă pe TV, la Antena 1, nu a fost una foarte bună.

Mona Segall declară că nu mai dorește să treacă prin ce a experimentat ultima dată. Și-a pus atât echipa în perciol, cât și concurenții. Se pare că au fost la limita pericolului, deși au avut o securitate bine pusă la punct. Producătoarea America Express dorește să se întoarcă la formatul de Asia Express. Pentru că acolo unde lucrurile se întâmplă în siguranță. Citește tot articolul aici.

Sursa