Un pacient de la Spitalul de Urgență Pitești a murit, după ce a căzut de la etajul 6Tragedie fără margini la Spitalul de Urgență din Pitești! Un pacient care era internat în unitatea spitalicească a murit, după ce a căzut de la etajul 6.

Imediat după eveniment, un reprezentant al spitalului a apelat numărul de urgență 112, iar oamenii legii au sosit de îndată la fața locului, pentru mai multe investigații.

Bărbatul era internat la secția de Cardiologie

Oamenii legii din Argeș  au început să facă o serie de cercetări amănunțite, asta după ce astăzi, 21 august, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a căzut de la etajul 6 al Spitalului de Urgență din Pitești.
Din nefericire, în ciuda eforturilor pentru a-i fi salvată viață, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, fiindu-i declarat decesul.

De asemenea, oamenii legii din Argeș au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență, 112, de către un reprezentant al spitalului că, o persoană internată în unitatea spitalicească a căzut de la etajul 6.

Bărbatul, originar din Costești, era internat la secția de Cardiologie și ar fi sărit pe geam, conform Antena 3. De precizat este că, secția unde s-a petrecut evenimentul tragic nu prevedea pază sau măsuri speciale de siguranță.

Totodată, conform primelor detalii din acest caz, pacientul nu era cunoscut cu probleme de natură psihică.

În cauză, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut întregul eveniment. În același timp, a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa articolului