Tudor Ionescu de la Fly Project, secretul relației cu frumoasa lui soție, Ana! “Ne vedem rar…”

Tudor Ionescu de la Fly Project e pus pe soții și acum, la sfârșit de an. Îi place la maxim viața lui și a dat din casă pentru Ciao.ro despre relația lui cu Anamaria,  soția sa de care este tare mândru! Împreună o au pe Ilinca, care a luat din personalitatea ambilor părinți. Cum se înțeleg și ce îi așteaptă în prag de sărbători, am aflat totul!

Cum a fost anul asta pentru tine, Tudor? Greu, ușor, încărcat?

Ca o shaorma… cu de toate (râde), dar, una peste alta, am avut un an bun, pe care sper să îl încheiem la fel de bine.

Cu ce gânduri intri în 2023? Ce îți dorești pentru ține și fetele tale?

Fericire.

Tudor Ionescu de la Fly Project, secretul relației cu frumoasa lui soție, Ana

Ai vreo dorință care nu ți s-a îndeplinit până acum și la care mai aspiri?

Da. Premiul Grammy. Am și discursul pregătit! (râde)

Ilinca cu cine seamănă mai mult, dintre voi doi? A luat din încăpățânarea mamei sau a tatălui? Pare că ar vrea să ajungă artista și ea?

Pare c-o are pe a ei (râde), e combinația perfectă între încăpățânarea mea și a Anei, dar Ilinca e și înțeleaptă când vrea. Sper c-om învață și noi la un moment dat din înțelepciunea ei. Cât despre dacă vrea să fie artista, să fie ce vrea ea, dar până atunci.. să învețe și să aleagă cu grijă fiecare pas.

Tudor, tu ești mai mult plecat, s-ar putea spune că tu și Ana aveți o relație mai la distanță? Cum vă mențineți sau cum mențineți vie flacăra pasiunii?

Păi asta cred că e secretul, ne vedem rar, când ne vedem rar, nici nu ne certăm. Oricum, serios vorbind, noi așa ne-am cunoscut și așa am fost întotdeauna, cu mine mai tot timpul plecat, deci așa se derulează viață noastră de când ne știm.

Cum ai caracteriza viață ta de familie, familia ta? Cum îți place să o numești? E oază ta de liniște și pace?

E și oaza mea de liniște și pace, dar e și casă de nebuni (răde), dacă până acum eram doi temperamentali și doi orgolioși în casă, de 5 ani a venit și al treilea. I love my life! Nu ne plictisim niciodată.

Ai o familie frumoasă! Cât i se datorează soției tale, Ana, din ceea ce ești azi?

Ana m-a susținut întotdeauna, în orice. Amândoi ne-am susținut. Am crescut împreună, am învățat împreună, unul de la celălalt. Nu știu cât la %, dar sigur vorbim despre un procent important.

Cum ați reușit să treceți peste micile divergente din cuplu?

Habar nu am. Nu m-am gândit niciodată la asta. Probabil pentru că le vorbim pe toate. Nu ne strângem frustrări sau lucruri nespuse.

Ana gătește bine sau te bazezi pe preparatele făcute de ceilalți membri ai familiei?

Ana gătește foarte gustos, când are chef, dar în special timp.

Ce nu poți să îți refuzi deloc de pe masa de Crăciun și atunci când vine vorba de sărbători?

Salata de boeuf, caltaboșul și cârnații ardelenești și prăjitura Greta Garbo pe care mi-o făcea bunica mea și Ana mi-a promis că o face anul acesta de Crăciun.

În 2021 îmi povesteai că ai slăbit 40 de kilograme și că ești bine și îți place ce vezi în oglindă! Cum ești acum? S-au mai reglat kilogramele, ai mai slăbit, te-ai mai îngrășat?

În 2021 slăbisem la un moment dat mult prea mult: mai mult decât îmi propusesem. Dar m-am reglat, astăzi sunt la kilogramele cu care mă simt cel mai bine și, dacă aș găsi un sport pe care să îl și fac, nu la care numai să mă uit, poate aș face și niște condiție fizică. Dar asta, de luni.. sau poate de pe 1… că tot începem curând un an nou. (râde)

Au fost voci sau cârcotași care spuneau că ai slăbit pentru că ai fi bolnav sau ceva de genul! Cum le răspunzi?

Omului îi place bârfa. Dacă îi spui adevărul, nu te crede. Preferă să fie mințit. Fiecare crede ce vrea, eu îmi văd de oala mea.

Ce drum urmează pentru Fly Project în 2023?

Unul extraordinar, am piese multe de lansat, sunt în discuții deja turneele pentru la anul. Am filmat două clipuri, vine multă muzică nouă și încă sper să cadă din cer o vacanță!Sursa articolului