Theo Rose, cu pompa de sân după ea, la Forza ZU! Ce sacrificii face tânăra mămică: “Am umplut 2 biberoane”

Theo Rose, cu pompa de sân după ea, la Forza ZU! Artista, proaspăta mămică, strânge lăpticul pentru bebelușul pe care l-a adus pe lume recent.

Theo Rose, cu pompa de sân după ea, la Forza ZU, marele eveniment organizat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, ce a avut loc pe 9 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov. Artista face sacrificii de dragul fiului ei, Sasha, în vârstă de câteva luni.

Proaspăta mămică a onorat invitația la Forza ZU, ea urcând pentru prima oară pe scenă în cadrul marelui eveniment. “Un vis împlinit”, spune Theo Rose care, ani la rând, a urmărit concertul pe telefon, sperând într-o bună zi va cânta și ea la Forza ZU.

Theo Rose, înainte de a urca pe scena Forza ZU: „Nu mai pot să dorm în altă parte, îmi iau cele mai matinale avioane posibile existente, mă descurc cumva să ajung acasă la Sasha”

Chiar înainte de a urca pe scenă, în fața zecilor de mii de fani prezenți în Piața Sfatului din Brașov, Theo Rose a oferit un interviu în exclusivitate reporterilor CIAO.RO. Îndrăgita artistă ne-a dezvăluit și-a onorat toate concertele și evenimentele antamate, chiar dacă poate uneori și-ar dori nu plece de acasă, stea lângă micuțul ei.

Încă alăptează, așa , atunci când micuțul nu e lângă ea, solista folosește pompa de sân și adună biberoane pentru fiul ei. Astfel , Theo Rose cară după ea la concerte, și chiar și la filmările serialului “Clanul”, lada frigorifică pentru a păstra laptele pentru Sasha.

Theo, ce faci? Cum ai reușit să fugi de acasă, de lângă cel mic, la concert la Forza ZU?

Păi, eu cam tot fug de acasă în ultima vreme, am concerte luate de mult timp. Ce-i drept, fac un efort și mă întorc acasă în fiecare seară, nu e ușor. Dar nu mai pot să stau departe, nu mai pot să dorm în altă parte, îmi iau cele mai matinale avioane posibile existente, descurc cumva ajung acasă la Sasha. Chiar și după Forza ZU asta fac.

Ce face bebe?

Face foarte bine, e foarte cuminte, spun peste tot asta. Da, chiar nu-mi vine să cred că n-am întâmpinat niciuna dintre problemele pe care mi le tot spuneau ceilalți părinți. Bine, mai sunt părinți care au copii, cuminți și așa, dar sunt și copii care nu.

Bebelușii, asta e treaba lor, să plângă, te atenționează în cazul în care există vreo problemă. Iar la mine nu e cazul, copilul ăsta este extraordinar, foarte cuminte, foarte liniștit, sunt foarte fericită că parcă a luat așa din energia mea, chiar l-am așteptat cu deschidere.

Theo Rose: „Am pompa de sân după mine. Mai devreme, la cazare, unde m-am și schimbat și machiat, am umplut și 2 biberoane”

Încă alăptezi sau nu?

Sigur că alăptez. Mai devreme am făcut asta. Am pompa de sân după mine. Pompa electrică. Mai devreme, la cazare, unde m-am și schimbat și machiat, am umplut și 2 biberoane.

„Am luat lada frigorifică cu care le car la București, trec pe acasă, îi las biberoanele și mă duc la următoarea cântare”

Bebe e cu tine aici, la Brașov?

Nu e cu mine aici. Eu le iau, am luat lada frigorifică cu care le car la București, trec pe acasă, îi las biberoanele și mă duc la următoarea cântare.

Și la serial, la “Clanul”, la filmări, tot așa faci?

Da, cu pompa de muls după mine la filmări, peste tot. În pauză, tot timpul. Și cu lada frigorifică, laptele nu poate să stea așa multe ore. M-am descurcat.

Te ajută cineva?

Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată.

Cum ai reușit slăbești după sarcină?

Imediat! Asta-i gena și viața mea e una cu mult stres și nu pot să mănânc. Povestea la mine e total invers față de cea a persoanelor care se chinuie să slăbească. Eu mă chinui să mă îngraș și nu îmi iese. Pentru că nu mă alimentez cum trebuie.

Nu e plăcut deloc să fii nici foarte slab, pentru că nu te simți în putere. De multe ori mă simt slăbită efectiv și tot iau vitamine, magneziu, tot ce se poate. E complicată și varianta asta.

Theo Rose: „Am simțit și eu vulnerabilitatea de după naștere, doar că am încercat să mă încurajez singură. Adică îmi venea să mai plâng fără motiv”

Faci parte din categoria de femei care imediat după naștere au și revenit la muncă, n-ai timp de depresii… Unele mămici se confruntă cu depresii postnatale.

Am fost foarte fericită cu copilul ăsta. Și n-o spun că dacă eu am fost fericită, înseamnă că cineva a picat în depresie a fost nefericită. Cumva felul cum mi-am organizat perioada de după naștere… Am avut o lună jumătate la dispoziție în care eu m-am înconjurat doar de familie.

M-am dus acasă la țară, am stat acolo liniștită, nu deranja nimeni, n-am vrut să mă deranjeze nimeni, am avut lângă mine doar familia. Cei din familia mea au o energie superbă. Oamenii au văzut pe internet, pe instagram, la mine. Eu tot postez. Au fost foarte delicați cu mine, fiindcă am simțit și eu vulnerabilitatea de după naștere, doar că am încercat să mă încurajez singură.

Adică îmi venea să mai plâng fără motiv și mă gândeam după că o treacă perioada asta. Mai sunt eu așa dramatică oricum nu cred că s-a născut cineva învățat.

Tata Anghel Damian se implică și el, te ajută cu schimbatul scutecelor, cu culcatul bebelușului?

Au fost seri când am avut repetiții până târziu și a stat cu copilul, l-am găsit spălat, schimbat, mâncat, toate cele.

Theo Rose, una din artistele care au cântat la Forza ZU: „Vai de capul meu. Asta a fost, din punctul meu de vedere, greșeala mea”

Muncești mult, acasă stai cu bebe. Mai ai timp pentru tine?

Vai de capul meu. Asta a fost, din punctul meu de vedere, greșeala mea. Că nu am știut să organizez cum trebuie. N-am știut exact cât de obosită o să fiu și ce o să presupună exact perioada asta. Acum am învățat.

De luna viitoare mi-am propus să îmi aerisesc programul un piccar.

„E foarte frustrant și la un moment dat te simți și vinovat”

Mai puțin cu filmările pentru “Clanul” pe care deja le ai programate. La spectacole ai mai renunțat, refuzat, amânat?

Până acum am onorat tot ce era deja antamat. În continuare o să-mi iau atât pot să duc. Astfel încât să mai am zile libere și pentru copilul meu. Adică nu vreau să mă trezesc că gata e pregătit pentru școală și eu nu l-am văzut prea mult, nu vreau. Pentru că e foarte frustrant și la un moment dat te simți și vinovat.

Vreau să îmi prioritizez lucrurile corect, astfel încât să fiu împăcată cu mine și să simt că fac tot ce se poate și pentru copilul meu. Că și munca asta… eu nu fac ce fac pentru bani, dar ce câștig acum parcă e altă motivație…

Apropo ai făcut un cont separat unde pui bani periodic pentru copil sau încă e prea devreme și nu te-ai gândit?

Nu m-am gândit încă la asta, dar ce e al meu, e al lui. Ce mai contează că e pus în cont.

„După 11 ani de când am urmărit doar din fața telefonului, mă uitam live pe Youtube, am ajuns să fiu și eu pe scena asta, la Forza ZU”

Ce înseamnă Forza ZU pentru tine?

Forza ZU pentru mine? Cel puțin anul ăsta e un vis devenit realitate. Este primul an în care eu, cânt la Forza ZU, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult. E ca un fel de confirmare, pentru că după 11 ani de când am urmărit doar din fața telefonului, pentru că mă uitam live pe Youtube, am ajuns să fiu și eu pe scena asta.

Am primit și o provocare superbă. Un moment foarte emoționant, sper din suflet să nu mă copleșească emoțiile și să-l duc la capăt așa cum îmi doresc eu. Este un moment în memoriam Laura Stoica, Mădălina Manole, Mălina Olinescu și Mihaela Runceanu și îmi doresc tare să iasă bine.

Fiindcă eu și multe dintre artistele care urcă în seara asta pe scenă le datorăm lor carierele noastre și de asta vreau să fac cinste momentului. Sper din tot sufletul iasă bine.

Foto: Instagram Radio Zu Oficial / arhiva ciao.ro

Sursa