Surpriza Oanei Roman a înduioșat-o total pe mama sa! Ce gest a făcut vedeta chiar de Crăciun

Cu ocazia Crăciunului, Oana Roman i-a făcut o surpriză de excepție Mioarei Roman. 

Marius Elisei a fost cel care a gătit mâncare de Crăciun anul acesta, după care s-a dus la părinți să petreacă timp cu ei. Oana Roman, de asemenea, și-a luat fiica de mână și au mers împreună la azilul în care se află internată Mioara Roman. Vedeta a dezvăluit ce surpriză i-a făcut mamei sale dar și ce fel de mâncare preferă de Crăciun.

„Eu am un singur fel pe care îl iubesc. Eu iubesc salata de boeuf, pot să mănânc oricât, deși nu am voie să mănânc oricât, dar recunosc că salata de boeuf este felul meu de mâncare preferat dintre toate mâncărurile din România”, a declarat Oana Roman.

Cât despre surpriza făcută Mioarei Roman, Oana a mărturisit că a mers în vizită la mama ei în ajunul Crăciunului și a avut grijă ca la masa din ziua Crăciunului să fie împreună. Cele două au stat câteva ore împreună, au fost colindate de copii și au participat la un spectacol care a avut loc în azil. La final, cele două au savurat o cafea, după care Oana Roman s-a întors la ea acasă. 

Oana Roman nu mai pleacă de sărbători

id=”attachment_20716614″ aria-labelledby=”figcaption_attachment_20716614″>

Din păcate, starea de sănătate a Mioarei Roman nu i-a permis să părăsească centrul în care este internată, astfel că Oana Roman a trebuit să meargă cu fiica ei la azil. „Ne ducem noi acolo pentru că se face o masă cu toată lumea și o să fie foarte frumos”.

Vedeta a mai declarat că anul acesta, de sărbători, nu vrea să mai plece în nicio locație de vacanță, ci vrea să stea acasă pentru a se odihni.

„Doamne ajută, anul ăsta stăm la noi acasă. Nu vreau bagaje, nu vreau drumuri, nu vreau aeroporturi, nu vreau gări, nu vreau hotel. Vreau să stau acasă și să mă odihnesc!”,  a declarat Oana Roman, relatează  Cancan.ro.

Sursa articolului