“Sunt mereu alături de mine”

Eugenia Nicolae merge la concerte însoțită de tată, de cele m

Eugenia Nicolae merge la concerte însoțită de tată, de cele La filmări de videoclipuri obișnuiesc ambii părinți o însoțească. Mama, relație specială cu tata

Eugenia, recent

În urmă cu un an i-am compus o piesă Elenei. Atunci ne-am cunoscut m

Colaborarea noastră pentru “Inimă nebună” a pornit în iarnă când după o discuție telefonică i-am zis “ce ar fi să facem o piesă împreună? Am scris ceva care cred că ți-ar plăcea”. I-am trimis și i-a plăcut din prima ascultare, când melodia era doar un draft, a fost încântată de ceea ce a auzit și așa am ajuns să lansăm o piesă împreună.

Spune-ne, din repertoriul Elenei, care este piesa ta preferată?

Din repetoriul machidonesc preferata mea este piesa “Mari Vreari”.

La filmările videoclipului știm că părinții tăi au fost alături de tine – sunt implicați în cariera ta muzicală? 

Da, sunt mereu alături de mine încă de când eram foarte mică și pe atunci doar cochetam cu muzica. Tatăl meu cântă și el și înțelege foarte bine implicațiile acestei profesii. E foarte adesea alături de mine la evenimente.

Unde pleacă în vacanță Eugenia Nicolae?

Mama ta a venit pe set cu mâncare gătită, înțelegem că a fost delicioasă…i-

Nu gătesc foarte des, dar când am timp îmi place să stau în bucătărie. Gătesc destul de gustos, nu pun mare preț pe felul cum arată farfuria, doar gustul contează pentru mine.

Cum îți petreci vara? Unde mergi în vacanță?

De curând am fost în Bulgaria, la Balcic, cu sora și mama mea, a fost o excursie de fete. Sunt mare fană a Reginei Maria și mi-am dorit să termin ultimul volum din memoriile ei chiar în locul unde și ea își petrecea verile. În august merg împreună cu soțul în Grecia. În familia noastră avem deviza: Nicio vară fără Grecia. Ne place mult, e fix pe sufletul nostru. Și cam atât vara asta, pentru că nu-mi permite timpul să îmi iau m

Preferi vacanțele în România sau în afară? De ce?

Prefer ca micile escapade pentru relaxare să fie în România, iar vacanțele mari să se întâmple în străinătate. Nu îmi place litoralul românesc, iar vara vacanța cea mare este doar la mare.

Eugenia Nicolae: „Trec prin perioade în care prioritatea mea este sportul și perioade în care nu reușesc să fac nimic în direcția asta”

Cum îți petreci timpul în vacanțe de obicei? Preferi să explorezi sau să lenevești cu o carte în mână?

Soțul meu este mare „explorator”, așa că de cele m

Ultima carte citită e…

Povestea vieții mele. Este volumul 3 al memoriilor reginei Maria.

Ultimul serial/film vizionat…

Am terminat de curând serialul Grey’s Anatomy.

Apropo de vacanțe, pentru femei e momentul să își etaleze corpul…la tine cu atât m

Trec prin perioade în care prioritatea mea este sportul și perioade în care nu reușesc să fac nimic în direcția asta. Cu toate acestea rutina de care reușesc să mă țin de ani de zile este alimentația echilibrată și sunt sigură că dacă nu aș fi atentă la ce și cum mănânc aș lua multe kg în plus, ținând cont de programul meu extrem de haotic și de toate nopțile pe care le pierd la evenimente.

„Îmi place la nebunie „să mă fac frumoasă”. Sunt mereu la curent cu ce se lansează în domeniul comesticelor, merg la cursuri de automachiaj”

Dar legat de beauty? Te machiezi, aranjezi singură? Sau apelezi, pentru fiecare apariție, la serviciile unui make-up artist/h

Rutina de beauty este momentul meu preferat din al zilei. Îmi place la nebunie „să mă fac frumoasă”. Sunt mereu la curent cu ce se lansează în domeniul comesticelor, merg la cursuri de automachiaj și urmăresc mulți make-up artiști.

Cu toate acestea, pentru aparițiile foarte importante sau filmări de videoclipuri de cele m

Produse cosmetice sau de îngrijire la care nu

Laptele demachiant, gloss-ul de buze, crema colorată cu SPF.

Cine este Eugenia Nicolae?

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu m

Eugenia Nicolae a lansat piesă cu Elena Gheorghe

Eugenia Nicolae în colaborare cu Elena Gheorghe au lansat piesa “Inimă nebună”. Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzica pop, iar noua piesă cu Elena este plină de energia bună cu care artista ne-a obișnuit deja. Melodia aduce laolaltă influențe din folclorul românesc și cel machidonesc, îmbinându-se armonios într-un sound pop.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……Sursa articolului