„Sunt bătrâne, dar știu meserie”

Într-o lume în care ne mirăm dacă le-am văzut/auzit pe toate, apar tot felul de povești desprinse din realitate. Unii își fac semnul crucii când aud de ele, alții râd copios, însă există și persoane care consideră că dragostea și sexul n-au nicio legătură cu vârsta. Așa să fie?

Un bărbat de 30 de ani a reușit să șocheze pe toată lumea. Potrivit thesun.co.uk, tânărul are o preferință aparte atunci când vine vorba de plăceri amoroase și e gata să facă orice pentru a-și satisface…dorințele!

Așa se face că a ajuns să facă sex cu bunica prietenului său cel m

Bunicuța are, la rândul ei, o soră în vârstă de 70 de ani. Cum soarta nu ne iartă pe niciunul, cele două au rămas văduve de ceva timp și uite așa s-au trezit că se simt din nou în floarea vârstei. Bărbatul de 30 de ani a ajuns să facă sex cu amândouă și se pare că toți 3 sunt fericiți. 

„Acum fac sex cu amândouă”

„Eram într-o zi acasă la prietenul meu cel m

De atunci, facem sex regulat. Prietenul meu încă nu a aflat despre asta și nici nu am curajul să-i spun. Anette mi-a făcut cunoștință cu sora ei, Jully. M-a recomandat ca fiind un adevărat armăsar, așa că a vrut să mă încerce și ea. Acum fac sex cu amândouă și chiar râdem pe seama acestui subiect. Sunt bătrâne, dar știu meserie, însă mi-e teamă că-mi voi strica relația de prietenie cu Phil, dacă află așa ceva”, a spus bărbatul, potrivit sursei citate. Sursa articolului